Американската певица Тейлър Суифт отново беше тормозена от страна на фанатизиран преследвач, който беше арестуван, след като се опитал да проникне в дома ѝ в Ню Йорк.

Местната полиция е задържала и повдигнала обвинение срещу 52-годишен мъж, идентифициран като Ханкс Джонсън. Органите на реда са били повикани в дома на музикантката в южната част на Манхатън към 20:30 часа местно време. Полицията не уточни къде се е намирала звездата по време на инцидента.

Вижте снимки на Тейлър >>

31-годишната Суифт е първата изпълнителка, която три пъти получава престижната наградата "Грами" за албум на годината, след като беше отличена новата й тава "Folklore". Тя често е ставала обект на преследване от страна на фанатизирани нейни поклонници. През месец юли 2019 г. мъж на 32 години беше задържан пред вилата на певицата в курортна станция в щата Роуд айлънд. Той бил снабден с шперцове, за да проникне в сградата.

А няколко месеца по-рано, през март 2019 година, друг мъж беше задържан, за втори път за по-малко от година, пред апартамента ѝ в Манхатън, припомня БТА. Тогава Роджър Алварадо беше счупил прозорец на жилището ѝ, за да проникне в него.