След като миналия понеделник в шоуто "Като две капки вода" се размениха остри реплики между Димитър Ковачев - Фънки и Азис, в медийното пространство се прокраднаха твърдения, че това може да доведе до отстраняването на Фънки като член на журито в предаването.

Тази вечер всички тези слухове бяха опровергани, след като Ковачев отново бе заел своето дежурно място зад бялата маса.

В "Като две капки вода" умело отиграха темата със скандала между Фънки и Азис, превръщайки го в шега. Геро и Зуека обявиха, че са "натъпкали" Фънки с хапчета, така че да бъде доста по-смирен и спокоен.

Тема за спора между Ковачев и Азис в миналото предаване всъщност стана изпълнението на Рафи Бохосян, който тогава трябваше да се превъплъти в Азис и да изпълни неговата песен "Сен Тропе". След изпълнението на Рафи като Азис, Фънки демонстративно напусна мястото си и заяви, че "това е ужасно". По-късно пък Азис обяви реакцията му за расистка и неуважителна към неговото творчество. Точно тези думи накараха много хора да видят назряващ скандал в шоуто.

Такъв не се разгоря, но продължава да тлее. И проблемите в отношенията между двамата не са просто режисирана сцена от риалити формата, както пък други тълкуваха през последната седмица.

След изпълнението на Азис като част от дуета на Алекс и Влади "Нямаш право", по време на коментара на Фънки, Азис демонстративно се оттегли и не изчака да чуе онова, което Фънки имаше да каже. Той обаче се върна на сцената за коментара на Хилда, като по този начин показа ясно, че е сърдит на Ковачев.

Азис с Алекс и Влади

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян не е направил официално изявление, свързано с размяната на реплики между Фънки и Азис или оставането на Димитър Ковачев като член на журито в риалити формата.

Самият Фънки доста се постара да не навлезе в конфликт с никого от участниците тази вечер, но не успя. Той отново критикува остро Къци, макар че всичко това бе прието с усмивка.

На сцената на "Като две капки вода" тази вече пък бе отбелязан рекорден брой дуетни изпълнения.

Милица влезе в образа на 100 Кила и пя дуетното им парче с Лора Караджова "Цяла нощ".

Милица като 100 Кила

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Софи Маринова, макар и в изолация, се превъплъти в Галя от "Каризма" и пя с Миро хита на дуета на турски език "Yurudum".

Софи Маринова като Галя от "Каризма"

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Къци Вапцаров като Любо Киров влезе в дует със Сантра.

Къци като Любо Киров и Сантра

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Фики направи не дует, а трио с братя Аргирови и тяхната песен "Пролетна умора".

Фики с братя Аргирови

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Заедно с Любо Киров и Орлин Павлов, Поли Генова влезе в образа на своя колега и много добър приятел Графа. Тримата изпълниха парчето "Заедно".

Поли Генова като Графа с Орлин Павлов и Любо Киров

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Един от най-емоционалните дуети в шоуто тази вечер бе на Васил Найденов и Михаела, която влезе в образа на Мария Илиева, с песента "Болката отляво".

Михаела Маринова като Мария Илиева

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Гвоздеят на програмата бе изпълнението на Рафи Бохосян в образа на Слави Трифонов и Годжи с песента "Жива рана". Георги Милчев-Годжи бе на сцената на предаването, но и той не направи никакъв коментар на изборните резултати до момента, според които партията на Слави Трифонов събира голяма част от вота на българите на изборите, които се проведоха в неделя.

Рафи Бохосян като Слави Трифонов

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Шоуто тази вечер, за първи път от няколко седмици, се провеждаше в зала с публика и това определено се отрази добре на всички участници в предаването.