Феновете на сериала "Приятели" много добре знаят, че през годините в шоуто са се появявали редица известни актьори и други звезди. Сред тях са Брад Пит, Дани Девито, Рийз Уидърспуун, моделът Ел Макферсън и други.

Но чак сега, след толкова време, почитатели на шоуто установяват, че епизодична поява в сериала е имал и бащата на актьор Матю Пери, когото все още много хора отъждествяват с образа му на Чандлър Бинг в "Приятели".

Джон Бенет Пери се появява в 4-ти сезон, 18 епизод на шоуто. В него Рейчъл излиза на среща с Джошуа и очаква, че тогава за първи път ще станат по-интимни.

След срещата Рейчъл и новият ѝ приятел отиват в луксозната къща на родителите на Джошуа, знаейки, че те са на почивка извън града. Рзбира се, Рейчъл се е подготвила за този момент и отива да си облече нещо по-секси. Точно тогава обаче родителите на Джошуа внезапно се прибират и виждат Рейчъл да седи на дивана им в този вид.

Рейчъл Грийн от "Приятели"

Стопкадър: Friends

Доста неловка ситуация!

Оказва се, че феновете на сериала чак сега забелязват, че актьорът, който играе ролята на бащата на Джошуа, всъщност е бащата на Матю Пери, пише Cosmopolitan. Това е Джон Бенет Пери, който навърши 80 години в началото на месеца. Познат е с ролите си във "Вероника Марс", "Денят на независимостта", "Човекът от джунглата".

Не можем да повярваме как не сме го забелязали досега. Та те двамата толкова много си приличат!

Джон Бенет Пери и Матю Пери

Снимка: YouTube/Getty Images

Наскоро Матю Пери разкри с пост в Туитър, че дългоочакваният реюниън на "Приятели" е насрочен за началото на март тази година.