Истинските фенове на сериала "Приятели" са гледали всички епизоди от всички сезони по няколко пъти. Те дори могат да ви цитират всеки ключов момент от филма с най-големите подробности. Случвало ли ви се е да сте в компания и, както си водите увлекателен разговор, някой от присъстващите да каже "Ей, това е като в онзи епизод на "Приятели", в който..."

Да, такива ситуации не са измислица, редовно се случват сред хора, които са луди по сериала и не изпускат възможност да го вплетат в разговора със своите приятели.

Ако и вие сте сред истинските почитатели на Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос, то много добре ще разберете следните доказателства, които прилагаме, за да подчертаем колко дразнещ може да бъде д-р Рос Гелър. И въпреки всичко това, такава прекрасна жена, като Рейчъл, в чийто образ се превъплъщава актрисата Дженифър Анистън, го обича истински и не се отказва от него.

15 момента, които доказват, че Рос е истински дразнител или поне е доста странен

Когато се ядоса, че Бен си играе с кукла Барби.

Стопкадър: Friends

Когато не искаше да анулира брака си с Рейчъл, защото не искал да е онзи човек с трите развода.

Стопкадър: Friends

Не прие Ема да има бавачка мъж.

Джоуи и Чандлър го приютиха, когато остана без дом след раздялата си с Емили, а той искаше да му дават пари за филтри за пречиствателя за въздух.

Стопкадър: YouTube

Когато обвиняваше Рейчъл, че само работи и не прекарва достатъчно време с него, все пак това е "просто работа", омаловажавайки значението ѝ в живота на приятелката си.

Стопкадър: Friends

Когато не предаде съобщението на Рейчъл от онзи мъж, с когото тя се бе запознала в бара.

Стопкадър: Friends

Броеше колко пъти е правил секс с Рейчъл? Кой брои тези неща?!

Стопкадър: Friends

Не можа да преодолее ревността си жаждата си за контрол, когато младата му приятелка Елизабет отиде на ваканция във Флорида и накрая отиде при нея, за да може да контролира нещата.

Изневери на Джуди и на Бони с Рейчъл.

Стопкадър: Friends

Ядоса се много, когато видя Рейчъл да целува колегата си Гавин, докато той е вкъщи и се грижи за бебето им. Неговото собствено дете е все пак.

Стопкадър: Friends

Когато каза името на Рейчъл пред олтара на сватбата си с Емили.

Заряза Бони, след като тя си обръсна главата.

Стопкадър: Friends

Не искаше да участва в Лотарията с приятелите си, но се съгласи, след като Моника предложи да плати за неговите билети. Скъперник!

Стопкадър: Friends

Накара Рейчъл да се откаже от мечтаната работа в Париж, за да остане с него.

Стопкадър: Friends

И накрая, но не на последно място, не спря да повтаря, "We were on a break", оправдавайки се заради това, че изневери на Рейчъл с момичето от ксерокса.