Феновете на клана Кардашиян/Дженър разкритикуваха Ким, след като дъщеря й Норт сподели в TikTok полугола рисунка на втората жена на баща си.

Последователите на общия профил, който Кимбърли има с малката Уест, бяха шокирани, че Норт е "благодарна" на баща си за скандалния му нов албум "Valtures", който дори бе изтеглен от Apple Music, и че е нарисувала Бианка Ченсори почти гола. TikTok-ът бързо бе изтрит, но това не попречи на някои да направят скрийншот и да продължат възмущението си онлайн.

Според Daily Mail Ким е говорила с бившия си Кание за Бианка и го е помолила жена му да се покрива, когато ги посещава 10-годишната Норт. Ченсори, която в миналото е била асистентка на Кание и по професия е архитект, отдавна е известна с това, че дори и на публични места остава малко за въображението.

От своя страна пък Йе не е доволен, че най-голямата му дъщеря вече има социални мрежи. Преди време в интервю каза, че Ким я е карала да си слага гримове на лицето - нещо, за което той бил твърдо против. В отговор на това пък Кардашиян отвърна в Инстаграм, че бившият й само я "контролира", като следи всяка нейна стъпка в онлайн пространството. "Като родител, който е единственият, който се грижи за тези деца, правя всичко възможно те да са защитени", каза Ким. "Разводът ми с Кание е достатъчно труден за тях, а той не спира да се налага", допълни риалити звездата.

Иначе Кание се ожени за Бианка през януари 2023 г., но тогава се считаше, че съюзът им е незаконен, тъй като не са подали брачно свидетелство. По-късно беше съобщено, че те всъщност са сключили законен брак и че това се е случило миналата година поради "религиозни причини", според Us Weekly.