Ким Кардашиян и Кание Уест се събраха за вечеря в популярния сред звездите ресторант "Nobu", като компания на вече бившите съпрузи правиха четирите им деца, както и приятели на най-голямата им дъщеря - 10-годишната Норт.

На никого не убягна фактът, че на милата семейна идилия не присъстваше настоящата съпруга на 46-годишния рапър Бианка Ченсори. Каква е причината за липсата й не е ясно, още повече, че Кание буквално не я оставя и за миг сама, освен това тя вече се е срещала с децата му.

Снимки на Ким и Кание>>>

Явно обаче, когато става въпрос за Ким Кардашиян, Кание не счита за нужно да ги запознава. Със сигурност Бианка не би се чувствала много комфортно в компанията на риалити звездата, като се има предвид, че рапърът никога не е крил, че се надява един ден двамата отново да се съберат.

За шумната вечеря Норт и приятелите й бяха заложили на идентичен стайлинг - всички деца бяха облечени в широки ризи, с дълги ръкави "Vultures", за да отпразнуват предстоящото издаване на албума "Vultures" на Ye.

Няколко часа по-късно Кание не пропусна да сподели с милионите си фенове поредната пикантна снимка на Бианка в социалните мрежи, след което изцяло закри акаунта си в Instagram. Според специалисти, причината е предстоящият му албум.