Сиара получи смесена реакция от феновете си, след като разкри, че й предстои песен с "бияча на жени" - Крис Браун.

"CiCi X Breezy. How We Roll 8/4", написа певицата, която пусна откъс от предстоящият сингъл в Инстаграм. Първоначалната реакция от феновете бе, че я осъдиха за това, че работи с "токсичния" хитмейкър, който в миналото му съществува насилие, включително и един побой над Риана през 2009 г.

Нападението е толкова брутално, че Рири - която по това време е негово гадже - трябва да бъде хоспитализирана. Той бе обвинен в тежко престъпление и отправяне на криминални заплахи, но избегна затвора, като прие споразумение за признаване на вина. Крис бе осъден на пет години условно, задължен да положи 180 дни общественополезен труд в родния си щат Вирджиния и трябваше да премине курс по домашно насилие. Беше издадена и ограничителна заповед, която го задължаваше да стои поне на 50 метра от бившата си приятелка.

Уви, през 2012 г. той наруши заповедта, като посети същото парти за Хелоуин, на което присъстваше и Риана. Тя шокира обществеността, когато за кратко се събра с него - решение, което обясни години по-късно, казвайки пред "Vanity Fair", че е онова "момиче", на което животът му е отредил да се справя с такива неща.

Риана обаче не е единствената пострадала от Крис. Карруче Тран - с която излиза известно време също подава ограничителна заповед за домашно насилие срещу рапъра.

Снимка: Getty Images

Освен това през 2018 г. Крис и още двама мъже бяха съдени за предполагаемо сексуално посегателство над жена в дома му. Тогава той категорично отрече обвиненията. По-късно искът беше отхвърлен и уреден извънсъдебно, според документи, получени за "The Blast".

Снимка: Getty Images

Проблемите обаче продължават.

През 2021 г. жена се обади в полицията и обвини мъж, че я е ударил в дома на Крис. TMZ съобщи, че заподозреният е бил именно певецът. На следващата година му бе предявен иск за 20 млн. долара, след като неизвестна жена го обвини, че я е изнасилил и дрогирал, докато е била на яхта в Маями. По-късно съдията прекрати делото "без предразсъдъци", тъй като нито една от страните не се е явила на изслушването, според "NBC".

Както споменахме коментарите са двуполюсови. "Току-що изгубих толкова много уважение към Сиара", "Все още си сътрудничим с мъже, които бият жени???", са от феновете, които се възмущават. Другата част пък изразиха вълнение от предстоящото им общо парче, определяйки го като "сбъдната мечта".

Двойката изгрява в музикалната индустрия по едно и също време. Сиара издаде първия си сингъл "Goodies" през 2004 г., а Крис "Run It!" на следващата година.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО