Дженифър Лопес остави феновете си "объркани", след като качи видеоклип в Instagram, в който разказва за "връзката" си с алкохола. На видеото, разбира се, тя уточни, че се наслаждава на коктейли, но не прекалява с тях и не се напива.

В началото на седмицата 53-годишната латина се защити от критиците, които я обвиниха, че е пуснала на пазара своята марка алкохол "Delola", предвид факта, че каза по-рано, че не пие. На клипа както винаги Джей Ло изглеждаше неотразимо - бе избрала гащеризон без ръкави, съчетан със слънчеви очила и златно колие.

Колкото до това, което казва: "И така, на път съм да се измъкна, за да отида и да си взема малко Delola. Имаме няколко души, които идват за уикенда, и осъзнах, че нямаме никакъв алкохол. Така че ще отида до магазина и ще взема малко, надявам да имат", каза засмяно тя и продължи: "Наистина съм развълнувана, обичам празничните уикенди, обичам да прекарвам време със семейството и приятелите си и да пия коктейли. Знам, че много хора казваха: О, тя дори не пие, какво прави с коктейл в ръка? И да ви кажа - това беше вярно, дълго време не пиех."

По думите на дивата в последните 15 години не се е докосвала до алкохол. Сега обаче от време на време си позволява някой друг коктейл. Освен това Лопес подчерта, че макар да пие, го прави отговорно. "Пия, за да се социализирам и да си прекарам приятно, да се отпусна." 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

След това изпълнителката на "On The Floor" се снима как влиза в местен магазин за алкохол и се радва, когато намира няколко бутилки от своята "Delola". Собствениците на магазина, както и други клиенти разпознавайки я, бързо поискаха да се снимат и дори пуснаха нейни парчета.

Някои от последователите на Джени в Instagram обаче не бяха толкова впечатлени от видеото поради факта, че съпругът ѝ - Бен Афлек, е имал проблеми с алкохола, информира "Daily Mail".

"Толкова е неловко, когато тя говори за това, че пие отговорно, знаейки, че съпругът ѝ страда от алкохолизъм от години". "Просто съм объркан от това, че говори за алкохол и коктейли, когато съпругът ѝ е алкохолик...Няма никакъв смисъл и ми е много трудно да го разбера". "Хммм, толкова съм объркан от това видео... и как това помага на Бен?", гласяха коментарите.

Разбира се имаше и фенове, които я защитиха."Защо тя трябва да плаща за миналото или настоящето на съпруга си? Това е негово решение. НЕ е нейна отговорност". "Алкохолизмът на съпруга ѝ няма нищо общо с нея".

Бен е влизал няколко пъти в рехабилитационна клиника през годините поради пристрастяване към спиртните напитки. От 2001-а до 2019-а е имал подхлъзвания към тях, макар че от няколко години твърди, че е чист.

Междувременно Дженифър по-рано заяви пред "InStyle", че според нея алкохолът "съсипва кожата". В разговор с "UsWeekly" през 2016-а пък сподели една от най-големите си тайни против състаряване: "Не пия и не пуша. Това наистина разрушава кожата с напредването на възрастта."

Снимка: Getty Images