Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, въпреки възрастта си. Певицата публикува в Instagram шокиращи нови селфита, които развълнуваха феновете й и предизвикаха обвинения в злоупотреба с "пластика на лицето". Припомняме, че поп кралицата навършва 63 години през август.

Още снимки вижте тук >>>


На снимките певицата позира в луксозна баня в черен комплект спално бельо. Косата й е събрана от лента за главата, подчертавайки овала на лицето й. Изображението е допълнено от златна многопластова огърлица.

"Нов живот. Ню Йорк. Преосмисляне", пише Мадона.

Повечето от феновете на Мадона харесаха новите й снимки, но някои последователи се смутиха от "триъгълната" форма на главата й, острите скули и брадичката на звездата.

"Какво се случи с главата ви? Твърде много пластични операции, скъпа", "Бяхте много красива и щяхте да останете същата, ако остарявахте по естествен път", "Нов живот и нов лифтинг на лицето? Не можете да бъдете разпознати", "Царице, какво не е наред с лицето ти?", "Достатъчно операции, вие се превръщате в извънземно," пишат част от феновете в коментарите си.

Снимка: Официална страница в Инстаграм на Мадона

Мадона, разбира се, не отговаря на упреците за променения й външен вид. Изглежда, че поп кралицата изобщо не се интересува от мнението на другите и се радва на връзката си с 27-годишния танцьор Аламалик Уилямс.