Няма съмнение, че 41-годишният дизайнер от немски произход - Филип Плейн, се труди усилено, за да изгради своята модна империя, която продължава да се разраства. В последния месец на 2019 г. той дори навлезе в света на ароматите и представи първия си парфюм, разбира се, в Берлин.

Вижте снимки >>

Работата му го отвежда на различни места по земното кълбо, ето защо по-голямата част от дните му минават във въздуха - на борда на частния му самолет, отвеждащ го от една среща на друга. Независимо къде отиде, обаче, до него стои една определена жена - красивата Лучия Бартоли, придружаваща го навсякъде.

И макар тя да присъства както на всички негови събития, така и на голяма част от снимките, които дизайнерът качва в своя профил в Инстаграм, доскоро никой не знаеше нищо за брюнетката. Плейн представи половинката си пред германската медия едва миналия месец.

Тогава, в интервю за RTL, Лучия призна, че в момента не работи.

"Не се занимавам с нищо, просто съм партньор на пълно работно време", откровено заяви тя.

На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади.

Съдейки по последните му публикации в социалната мрежа, той определено успява да го прави. Въпреки натоварения си график, Плейн намери време да заведе любимата си на почивка на екзотичните Бахамски острови. Именно там двойката посрещна новата 2020 година.

Дизайнерът сподели редица кадри, разкриващи различни мигове от престоя им. Голяма част от изображенията са заснети или на лазурната плажна ивица, или на борда на луксозна яхта, на чиято палуба хващат тен. Двойката отскочи и до Биг Мейджър Кей, по-познат като Пиг Бийч - Островът на прасетата.

"Прасешко парти", гласи посланието на една от фотографиите, на която Лучия носи изрязан розов бански в две части, а Филип е облякъл тениска в същия цвят и сини шорти с принт на костенурки, като от двете им страни стоят прасета.

На друга снимка Бартоли храни едно от животните.

Съществуват редица легенди за обитателите на мястото, според една част от които прасетата били скрити от пирати, които планирали да се върнат, за да ги сготвят, но това така и не се случило. Други твърдят, че животните са оцелели след корабокрушение и някак са успели да доплуват до брега. Официалната история обаче е, че хора от съседните острови умишлено са ги пренесли и оставили там.

Сред развлеченията, на които се отдаде двойката, също така беше гмуркане в кристалните води на Атлантическия океан, където се е разбил и потънал един от самолетите на Пабло Ескобар, с който е пренасял наркотици. Друго екстремно преживяване, на което се решиха, бе плуване сред акули.