За разлика от православните християни, католиците вече отпразнуваха Възкресение Христово през изминалия уикенд и по-точно в неделя, на 12 април. В тази връзка един от най-успешните дизайнери от немски произход - 42-годишният Филип Плейн, познат на любителите на модата със своите дръзки и екстравагантни решения в облеклото, реши да заведе любимата си Лучия в бащината си къща, където двамата да прекарат празника в компанията на семейството му.

Вижте снимки >>

Преди ден той сподели в официалната си Инстаграм страница множество кадри от приказното празненство, на което бяха заедно с майка му и сестра му. Те посрещнаха Великден под топлите слънчеви лъчи на голям балкон, където стоеше дълга маса, прецизно украсена с тематични декорации.

На кадрите, които той качи в социалната мрежа, се вижда, че е обърнато внимание на всеки един детайл - от шарените мотиви на съдовете през пролетните цветя във вазите до фигурките на традиционните за случая зайчета и пилета... Без съмнение трапеза, подредена с любов и старание.

За специалния повод Лучия бе избрала черен гащеризон на цветя без ръкави, чийто десен се доближаваше до тоалета на майката на партньора ѝ, която подобно на нея бе прибрала дрехата си с колан през талията. Филип бе заложил на бледорозова риза и бял панталон, докато сестра му носеше къс пуловер с многоцветно райе и цикламен панталон с висока талия.

"Така се създават спомени. Време със семейството - 4-те ангели на Плейн", гласи посланието към една от публикациите му.

По-късно Филип качи в акаунта си още изображения, разкриващи как Лучия бере жълти глухарчета, коленичила сред зелената трева на поляна в близост до борова гора. За последвалата разходка сред природата красавицата се бе спряла бяло облекло в две части - топ и пола, дело на половинката си, докато модният гуру бе предпочел да сложи черно сако върху бяла риза и панталон.

Филип представи Лючия за първи път на германската преса през последния месец на 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към екзотичните Бахамски острови. Тогава избраницата му сподели, че в момента не се занимава с нищо, освен да бъде партньор на пълно работно време.

На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади.