Преди малко повече от месец проплака може би най-чаканото бебе в модните среди, а именно вторият син на Филип Плейн. Тогава над петдесет хиляди хора в социалната мрежа приветстваха появата на момченцето, чийто баща, прочут с ексцентричните си възгледи към облеклото, реши да му даде не по-малко екстравагантното име, кръщавайки го Рокет Хало Оушън, което в превод звучи по следния начин - ракета, ореол, океан.

В края на месец май т.г. германецът се похвали пред своите почти три милиона последователи в Инстаграм, че Лучия Бартоли го е направила баща за втори път. Тогава радостната вест той обяви с черно-бял кадър, показващ как малката ръчичка на наследника му е хванала тази на неговата любима, носеща на безимения си пръст пръстен, за който мнозина предположиха, че е годежен. Като послание към снимката той бе написал част от текста на популярната песен на Джон Леджънд "All of me", и по-точно "Всичко в мен обича всичко в теб" - думи, даващи израз на безграничната любов, която вече изпитва към детето.

Вижте снимки >>

Сега, точно пет седмици по-късно, гордият родител прецени, че е назряло времето да представи на света своето отроче, разкривайки неговия образ. Стори го, публикувайки поредица от снимки, на които пред обектива позират тримата с половинката му, направени в пределите на прекрасното му имение, разположено на лазурния морски бряг в Кан.

За фон на първата част от серията изображения те са избрали великолепната градина на имота, изпълнена с екзотични растения. На тях облечената в ефирна бяла рокля Лучия държи рожбата им, спяща спокойно в обятията ѝ, а широко усмихнатият Филип, носещ светлосиня риза с дълъг ръкав и бял панталон, я е обгърнал с една ръка, докато с другата придържа малкото телце на Рокет. Декор на втората част от фотографиите е използвана една от спалните в къщата, където семейството лежи на голямо легло. Към една от публикациите модният корифей си позволи за първи път да разкаже на своите последователи как е срещнал партньорката си.

Снимка: Официален профил в Instagram

"СЪВРЕМЕННА ПРИКАЗКА" - На 10 юни 2019 г. срещнах Лучия за първи път в Лондон, а няколко дни по-късно тя ми дойде на гости в Южна Франция и никога повече не се върна в своя дом. Няколко седмици преди да се видим в британската столица, Лучия ми изпрати съобщение в Инстаграм, до онзи момент не си бяхме писали. Тя е най-невероятният човек, когото съм срещал през целия си живот! Нейният характер и личност ме накараха да се влюбя в нея веднага! Тя е единствена по рода си - непринуден и открит човек, който не се интересува от материалните блага.

На 16 май Лусия роди сина ни Рокет - 3900 гр и 52 см здраво момче. Благодарен съм, че те, двамата, са част от живота ми! Изпълнен съм с безкрайна любов както към единия, така и към другия... а също и към първия си син Ромео Принц Плейн, който живее с майка си в Бразилия. Той благословен да има по-малък брат в живота си. Всъщност разликата във възрастта между тях е 9 години, точно толкова, колкото споделяме аз и сестра ми. Фактът, че децата ми са родени на шестнайсето число от месеца, както и аз самият, прави всичко магическо! Благодаря ти, Господи, за даровете, които ми правиш!", гласи емоционалното му послание.

Германецът за първи път представи жената до себе си на пресата през декември 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към екзотичните Бахамски острови. Тогава избраницата му сподели, че в момента не се занимава с нищо, освен да бъде партньор на пълно работно време.

Снимка: Официален профил в Instagram

На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади, само че този път тя беше тази, която го зарадва.

В края на този януари те разкриха пола на тогава все още бъдещето им отроче отново с видео, пуснато в интернет. На кадрите се виждаше, че над открития плувен басейн в двора на дома им е конструирана сцена, украсена с внушителна декорация, за която определено не са пощадени средства. Върху нея се издигаха две големи фигури на плюшени мечета, изработени от безброй цветя, а между тях стоеше дори още по-огромен аеростат, направен от множество балони в нежни цветове и с различна големина. Пред цялата тази композиция, сред изобилие от венчелистчета, застлали платформата като килим, стоеше устройство, наподобяващо детонатор от миналото, на чиято предна част е изписана една-единствена дума на английски език, а именно "Любов".

Когато важният миг настъпи, влюбената двойка натисна заедно неговата ръчка, върху която е поставено сърце, а зад тях избухнаха облаци от син дим, оповестяващ, че очакват момченце. Изненадата, която се четеше по лицата им при установяването на този факт, бе съвсем истинска и напълно неподправена, защото дотогава, по собствено желание, те също не са били наясно с пола на бебето си.

"Никой не знаеше, дори самите ние... Докторът даде на асистента ми плик, съдържащ информацията, след което той сам организира тържеството, без да ни издава подробности", обясни моделиерът, който разбирайки, че ще има втори син, отвари бутилка шампанско, докато приятелката му не спираше да попива с ръце сълзи от очите си.

Снимка: Официален профил в Instagram