Филип Плейн показа втория си син и най-после разказа как се е запознал с майка му

Оказва се, че Лучия Бартоли така и не се е прибрала у дома след втората им среща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аууу,ми сега???Ко ши пари нашта Николета Лайнолета?????Тя тъз селянка наша,искаше да се прасне с него,ама той не вдена за ко иде реч......мани мани!!!!!!

Хайде стига злоба.И двамата са хубави.

Боли ме пат.ока за тоя и коврата му!

Потърсих от любопитство какво толкова продава този, палто за 23 700 еврооооо. Леопардови шарки и пайети за хиляди евро.....

колкото и снимки да им гледам ....... МИ ..... ТЯ Е КРИВОГЛЕДА

Очите й са много близо разположени и оттам идва проблемът....

с изкуствена брада, цици, мигли и устни .... Къде сте естествено красиви жени???

Плайн не е дизайнер. Плайн е маркетинг специалист. Уроци трябва да дава. Защото дрехите му са отлично напаснати на една определена целева група, която е изключително лесно манипулируема и реагира като по учебник. Предвилива е. Целият му лайфстайл е част от маркетинговата стратегия на марката му. До последния детайл. Забърсал Лучия…. хаир да му е. А защо Николета не се е доредила? Ами ЕГН, с дете и най-вече от България…това съсипва стойността и аурата на марката му.

Дали пИлИнцата от Монако ще са поканени на кръщенето на Рокет? Нали са гъсти с Филип ПлЕйн?

Нали нея беше пуснал в басейна тоя и се забавляваше и смееше на излъганото й очакване като идиот. Имаше някаква популярна игра, в която партньора ти те задържа над басейна, в позиция да се падне в него. И трябва да му се довериш, че ще те задържи без да паднеш. А шдиотът я пусна нарочно. И..бал съм им парите при това положение.

Плейн сям казвя не пия и пуша...но срабост са ми красивите жени;)явно Лучия добре го е проучила..не бих казала че е точно красива но е италианка...носи си гена

Устмите и напомпани, зъбите и изкуствени,има вид на италианска убавица от 50 те години на миналия век. А тя самата изглежда на пвече от 40. Нооо е факт че явно умее

.......

Браво ... колко хубаво звучи всичко ... А след няколко години ще видим естествената красота на това дете, която няма нищо общо с тунинга на майка му ...

Познах че Стелянчо пак се е развихрил.

Какво работиш? Партньор на пълно време…. В какъв свят живеем….

Добре, че ме подсети. Сега ще прегледам Инстаграма да открия някой с поне едно кладенче из Близкия изток. После планът е ясен. Ще помисля и за друга група духовно извисени мангизлии, ако там ударя греда.

Не се интересувала от материалните блага.Ако не се интересуваше щеше да е с някой бедняк, а не с богаташ.Защото ако трябва да сме честни този Филип не блести с кой знае каква красота и чар.Но не те се къпят в лукс и после не се интересували.Както и той също не се интересува от външен вид силикони и т.н, а от душевната красота.Имаше една приказка- погледнете на човека живота и какво има и какво няма и ще разберете какви са ценностите му и какво го интересува.Другото са празни приказки!

Как пък не се научихте да четете името му, бе?!?! Plein се произнася Плайн!!! Въпиюща неграмотност блика в dir.bg.

Тук не е много ясно кой е неграмотен, защото човекът е германец :)

С тоя силикон в устата прилича на кокоши гъз Пластмаса навсякъде

Прави пари от простотията на хората , някакви Николетки и Златки мрат по тази марка. А момата е малко кривогледа, но това са й е косура. Имам съмнения к като остарее малко ще я разлюби.

Марката е нищо особено. Безумно скъпи и кичозни парцаля. Черепи и шипове, неонови шарки, бяло и черни щампи на черен фон. Не бих си купила или носила нещо на Плайн, обличам други марки дето не съм им ходещ рекламен билборд.

Наш Слави , лидер на партия се облича с тази марка. Не е изненада, нали?

Бе то и то цялата чалга и чалга орбитъри се обличат с тази марка. Забравих да добавя и другото клише на "марката" - кристали, кристали, кристали ... всичко лъска с отразена светлина. Кичозен блясък. Безумно фалшиви неща ... изръсваш една цифра пари за нещо, което носи логото му. Тоя е нещо като гуру на сектя, а дрехите и аксесоарите му израз на култ към личността. И с това те заявяват "ето, оз нося Плайн, следователно съм готЯн, лъскав и успешАн" .... Трагедия.

Нашата Николетка , колко много се гласи за това място, ама италианката се оказа по-умна. Италианките си го могат, може да е малко кривогледа, ама в сравнение с нашата ромска перла е бижу, направо диамант и то добре шлифован.

Да са живи и здрави и да се обичат, но защо толкова показност…?

Кичозен и селски бранд,даже смешен,не знам кой се облича в неговите дрехи,селения до шия! Виж Гучи е друга бира! Даже Данчо и Гергана го трепат като мода и име отвсякъде,да не говорим за Версаче.

обикновено заглавията за неговите ревюта в модните издания са нещо от сорта "PLEIN CONTINUES REIGN AS UNDISPUTED KING OF BAD TASTE" :))

Тъпанари, тоя се казва ПЛАЙН!!! Запомнете го веднъж завинаги! ПЛАЙН!!!

Научи се да четеш на немски и после коментирай

Аз имам пари, момата се е съгласила да подпише доовор да е безгласен аксесоар срещу заплащане и редовно участие в официалните ПР акци на модния бранд Ф. Плейн.:))

Таз мома много изкуствена, като гумена кукла е, честно

Какъвто му е таргет пазара на модната линия, такъв му е и изборът на жена. Много бизнес ориентиран и далновиден подход към избор на жена. Ако се вземе с някоя откачалка като Граймс, или някоя с вид на библиотекарка, няма да може да продаде посланието си , съответно дрехите си на такива като Николета и Божигол и всички останали източноевропейски и руски първенюта.

Мноо крива тая бре.

Plein is a JOKE! Изкуствено създаден и натрапен некадърник с грозни дрехи, но с добра реклама. Достаъчно е да се знае, че к.урволета и оня ненормалник с харем и белите като мивка зъби го рекламират. Да сте ги видяли в Том Форд?! Няма и да ги видите щ’ото той с боклуци не се занимава.

Тия много известни ли са защото сякаш ме ги знам

Но къде са пилитата?! Нали са големи приятели, няма ли да са кръстници на детето?! Боби квадратната глава и траверса му на тази двойка ли се опитват да подръжават, защото са на светлинни години?!

Никлозета хареса това!

Не се интересува от материални блага, но си е направила устни и цици, а може би и още куп неща. Това да не е духовно случайно :) Дее и селяндурите.

захаросано, демонстративно, УАУ, материално до дупка, и честно - много скучно. Колкото повече, толкова повече........

Къде са пилинцата от Монако?

Верно ли Рокет се казва горкото дете? Следващото да го кръстят Астронавт.

принципно няма такива позьори..не обичам негативното говорене но е така..а Лучия вшдиш ли му писала в Инстаграм..какво невероятнооо опознаване? И веднага изтърчала за среща...хаааа и да отбележа че съм жена

Единият не се интересува от материални блага, а другият - от напомпани кифли...

Още по погледа и се познава, че е златотърсачка