Когато за първи път стана ясно, че Лучия Бартоли е новата половинка на Филип Плейн, мнозина бяха на мнение, че тяхната връзка няма да бъде нищо повече от мимолетна авантюра, която дизайнерът ще прекрати само след няколко месеца. Вместо това обаче той започна все по-често да се появява със знойната брюнетка под ръка и дори я запозна със семейството си. Така двамата посрещнаха католическия Великден през април т.г. в бащината къща на 41-годишният германец, намираща се в родния му град Мюнхен.

Нещо повече, съвсем наскоро Плейн категорично и ясно засвидетелства силните си чувства към Лучия пред своите 2.1 милиона последователи в социалната мрежа. Той сподели в официалната си Инстаграм страница снимка, на която е вдигнал хубавицата на ръце, а тя е обгърнала кръста му с краката си.

Вижте снимки >>

"Нямах намерение да се влюбвам", пише собственикът на една от най-ексцентричните и успешни модни къщи в света, признавайки, че кроежите му са се оказали безсилни пред копнежите на неговото сърце.

На изображението, събрало повече от 126 хил. харесвания, Бартоли носи единствено полупрозрачно яркожълто бельо с флорални мотиви. Но дори предизвикателното ѝ облекло не успя да отклони вниманието на потребителите в сайта от бижуто, което се забелязва на безименния ѝ пръст на дясната ѝ ръка - там, където по традиция на Запад се носи годежния пръстен.

Виждайки го, почитателите им заподозряха, че Плейн е задал големия въпрос и е предложил брак на любимата си, макар той да не е потвърдил тази информация.

"Сватба по време на карантина", "Най-накрая ще има церемония и бебе" и "Честито, страхотна двойка сте", са само част от поздравленията, редящи се под фотографията.

Филип е роден на 16 февруари 1978 г. в баварската столица Мюнхен. Той произхожда от заможно семейство, което прави всичко по силите си, за да създаде афинитет към изкуството у своя син. Бохемският живот никога не му е бил чужд и той от малък пътува по света заедно със своите майка и баща, който го вземат със себе си по различни културни мероприятия.

Първоначално Филип решава да се насочи към правото, но докато следва в университета разбира, че е допуснал грешка и сменя амплоато си. Но преди официално да се насочи към модата, през 1998 г. 20-годишният студент реализира първата си колекция, която обаче не е от дрехи, а легла за кучета.

Успехът им го мотивира да продължи смело напред, без да съжалява за решението си да смени своята специалност във висшето учебно заведение. Така през 2004 г. се появява първата му линия от якета, инкрустирани с кристали Swarovski, превърнали се в истински хит. Следващите му облекла в хевиметъл стил се появяват в епизодите на известното риалити предаване "Следващият топмодел на Америка", което утвърждава името му в средите.

Плейн представи за първи път Лучия пред германската медия през месец декември м.г., дотогава хората гледаха на нея като на мистериозно и безименно момиче от неговите публикации в социалната мрежа. На въпрос каква е тяхната рецепта за щастие, по онова време тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади.