Звездата от хитовия сериал "Малкълм" Франки Мюниц направи сърцераздирателно признание в австралийското издание на риалити шоуто I'm A Celebrity... Get Me Out of Here!, където е сред участниците.

38-годишният актьор не сдържа емоциите и сълзите си, след като съотборниците му го попитаха как това, че е дете актьор, се е отразило на семейния му живот.

Франки, който за първи път започна да участва в хитовия комедиен сериал, когато е само на 11 години, сподели, че кариерата му отчасти е отговорна за разпадането на брака на родителите му и разбиването на семейството им.

"Малкълм" ни заведе в Ел Ей", започна той. "Аз и майка ми отидохме, но сестра ми остана с баща ми в Северна Каролина. Но майка ми и баща ми се разведоха през това време. Така че в този смисъл е някак тъжно да си помисля, че това наистина раздели семейството", разкри той, видимо развълнуван до сълзи.

"Не знам колко положителни неща донесе това на семейството. Не бях част от него, откакто станах на 11, защото тогава си тръгнах", добави той.

Признанието му идва малко след като Франки обясни, че благодарeние на сериала се е подсигурил за цял живот, тъй като освен приходите от там, продължава да получава чекове от чуждестранни повторения на поредицата.

Миналата седмица бившият актьор каза на колегите си от лагера, че е струвал умопомрачителните 40 милиона долара, когато е бил на 19 години.

Той призна още, че трудно приемал негативните коментари по свой адрес и дори си позволявал да отговаря на обидите, които получавал. "Едно момче написа: Съжалявам, но играта ти е просто ужасна. А аз отвърнах: Да, така е, но знаеш ли какво не е ужасно? Да си пенсиониран на 19 с 40 милиона долара. Успех да се изнесеш от дома на майка си, преди да навършиш 35", разказа той.