Може и да е пял, че иска "рокеднрол цяла нощ и да се забавлява всеки ден", но в последните няколко дни за вокалиста и китарист на групата Kiss Пол Стенли липсваха "забавленията".

След като миналия месец Стенли направи фактически неточни коментари в Туитър относно грижите за непълнолетни, които сменят пола, в четвъртък той се отметна от тях: "Докато мислите ми бяха ясни, думите ми явно не бяха". 

В първоначалното си изявление Стенли предаде неточна информация относно грижите за смяна на пола на непълнолетни, като заяви, че процедурите не трябва да се извършват на подрастващи (въпреки фактите, според които огромната част от този вид грижи са обратими и често са необходими от медицинска гледна точка за транс деца). "Има ОГРОМНА разлика между това да приемаш и да нормализираш начин на живот, който обърква малките деца и ги кара да поставят под въпрос сексуалната си идентификация", написа тогава той.

В нов коментар по темата той съобщи, че се фокусира върху тези, които в момента са в процес на преход и изрази своето възхищение от смелостта да бъдат себе си. "Най-важното преди всичко друго е, че подкрепям онези, които се борят със своята сексуална идентичност, докато понасят постоянен тормоз, и онези, чийто път ги води към операция за смяна на пола", каза той. "Трудно е да си представим каква смелост трябва да има човек, за да предприеме тези стъпки."

Пол предпочете да не подхваща старата тема, която предизвика множество негативни коментари, пише Billboard. 

"Параграфите са твърде кратки, за да успеят да предадат какво точно искам да кажа, затова ще го оставя за друг път", гласеше коментарът.