След като връзката на Михаела Филева и рапъра Павел приключи, певицата започна да пази личния си живот изключително ревностно. Дълго време не бе ясно кой е мъжът до нея. От този факт неотдавна се "възползва" тенисиста Григор Димитров, който подведе българските медии, като отбеляза Филева в една от Инстаграм историите си.

Вижте мъжа до Михаела >>

Въпросната снимка, която Гришо пусна, изобразяваше фитнес зала. С прибавянето на името на Михаела, всички помислиха, че двамата не само тренират заедно, но и са в началото на романтична връзка.

Още на следващия ден изпълнителката на "Опасно близки" опроверга тези твърдения и дори публично заяви, че не познава Димитров.

Днес обаче мистериозният любим на треньорката от "Гласът на България" беше разкрит. Тайната му самоличност откри Елза Парини.

"Михаела има връзка с млад мъж, който е свързан с компанията за безалкохолни напитки, които тя рекламира. След като тя съобщи, че малкото му име е Стефан, пуснах големите пипала на "Гугъл Парини" и открих, че най-много съвпадения има с един младеж - Стефан Радов. Той е дигитален мениджър във въпросната компания. Публикувал си е снимки от същите дестинации, на които беше и тя - Куба, Израел... Попитах запознати това ли е човекът, сондирах от две места мнения и получих потвърждение, че Стефан Радов е гаджето на Михаела. Симпатично и образовано момче", обясни Парини.

Кратко след като Елза обяви кой е мъжът, който е откраднал сърцето на певицата, Стефан опостави ограничения на личната си Инстаграм страница, като забрани достъпа на нежелани лица до нея.