Името ѝ започна да се носи из Холивуд точно преди 10 години, когато участва в един от филмите на екшън поредицата "Бързи и яростни". Още с първата си поява в киното, Гал Гадот успя да очарова всички със своята напълно естествена красота и магнетично обаяние, които изпълваха големия екран всеки път, когато камерата се спреше на нея. Не мина много време преди привлекателната брюнетка да започне да блести в главни роли.

Вижте снимки >>

Бившият модел, спечелил короната на "Мис Израел" на 18-годишна възраст, който слизайки от модния подиум влиза за 2 г. в израелската армия, се оказа най-подходящият избор за една от най-легендарните комикс героини - Жената-чудо. Безспорно "Warner Bros." не сгрешиха, когато ѝ повериха ролята на принцеса Диана, тъй като лентата се оказа, може би, най-успешната продукция от вселената на DC. Разбира се, една от причините за триумфа ѝ бе Гал, която се превъплъти в дъщерята на Зевз толкова добре, че човек трудно би успял да си представи друга актриса, която би изиграла по-добре образа.

"Тя е толкова красива, а когато говори, имаш усещането, че си изправен пред истинска богиня... Невъзможно е да не направиш онова, за което те моли", казват за нея колегите ѝ от шоуто "SNL", където беше гост.

Естествено, след успеха на първия филм бе нормално да се заснеме втори. Нещо повече - по график продължението бе предвидено за ноември т.г., но впоследствие го отложиха за началото на летния сезон догодина. Така че всички почитатели на историята ще трябва да стиснат зъби още малко, преди да се впуснат в новите приключения, гарантирани в "Жената-чудо 1984".

Но за да си струва чакането, от филмовата компания пуснаха специална снимка, разкриваща новата визия на екшън героинята. На кадъра прекрасната Гал носи съвсем различен костюм от първата част. На изображението тя е облечена в златни доспехи, подчертаващи перфектната ѝ фигура, които биха впечатлили всеки представител на силния пол.

Първият трейлър на предстоящата лента трябва да излезе на 8 декември т.г., като бъде представен пред публиката на Comic Con Experience в Сао Пауло.