Тв водещата Гала, която в момента е извън ефир за лятната си отпуска до началото на новия сезон на шоуто "На кафе",  и нейният любим Стефан заминаха далеч, за да се заредят със слънчеви лъчи.

Вижте снимки >>

Първо Гала публикува клипче от самолета, с който летяха над Индийския океан. Малкият летателен апарат се движи съвсем ниско над водата, а изглежда, че вътре и доста друса.

Вижте тази публикация в Instagram.

Някъде в Индийския океан. Буквално

Публикация, споделена от ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) на

След това водещата показа и секси плажна снимка по цял бански в черно на бряг с бял пясък. Стефан не пропусна да увековечи момента и постна клипчета и снимки от Малдивите.

На единия клип той се къпе в дъжда в басейн, който е на метри от океана, а Гала го подканя да направи челна стойка или да се изправи на ръце във водата за по-забавно. Той пък се шегува, че е гол.

Вижте тази публикация в Instagram.

ПазарИм се тук с времето нещо....

Публикация, споделена от Stefan Nikolov (@st.resurgam) на

Което не е съвсем шега, защото на друга снимка се вижда, как усмихнат до уши, в едната си ръка държи плажните си шорти извън водата.

На друго клипче двойката се разхожда сред богата зеленина и екзотична растителност, споделяйки, че се опитват да се предпазят от жегите. Коментарите под снимките не спират да валят, като ги питат на кой остров се намират и дали в момента там не е дъждовен сезон.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stefan Nikolov (@st.resurgam) на