След като тази седмица дългогодишната водеща на предаването "На кафе" не се появи в ефир в продължение на три дни, в медиийното пространство се появиха какви ли не съмнения и тълкувания на този факт.

Най-обсъжданият вариант бе, че Гала напуска предаването и Нова тв след близо 20 години като водеща на "На кафе". Във вчерашния епизод тя се появи (на запис) в първото си интервю за собственото си предаване, като панелистите участваха в игра с цел да разберат кой от тях познава най-добре водещата.

В края на това своя участие Гала обяви, че още на следващия ден, т.е. днес, ще бъде на мястото си в "На кафе".

Когато се появи в ефир тази сутрин, тя сподели, че е била на почивка в Гърция и на това се дължи отсъствието ѝ от понеделник до сряда. Заедно с любимия ѝ Стефан, с Димитър Рачков и други техни приятели са отдъхвали на Ситония - средният от трите полуострова на Халкидики.

По време на почивката ѝ Гала е получила няколко обаждания във връзка със слуховете, че напуска или е уволнена от "На кафе", на които тя е отговорила, не отговарят на истината.

Вижте снимки >>

Там тв водещата и компания са се наслаждавали на прекрасното време, хапвали са морски дарове, които са любими на Гала, а Стефан е опитал нещо ново за първи път, а именно - да кара сърф.

Миналата седмица Гала и приятелят ѝ пък се бяха отдали на кратка почивка в Несебър. Водещата каза, че харесва еднакво почивката в България и в Гърция, но в южната ни съседка я съблазнява повече богатата морска храна.