Когато става въпрос за щастието на децата ѝ, една майка би дала абсолютно всичко, за да види как по лицата им се разлива усмивка. Всеки родител желае най-доброто за наследниците си, какъвто е случаят и с Галена, която не щади средства за своите.

Вижте снимки >>

Вчера тя организира великолепно тържество по случай третия рожден ден на малкия си син - Алекс. Празникът премина под специално избрана тема, посветена на детския канадски сериал "Пес патрул", който се радва на голяма популярност сред малчуганите у нас. Специалната зала за празненства беше прецизно украсена, а всеки един детайл от нея бе старателно изпипан, за да може малкият рожденик да се почувства специален.

Преди няколко часа изпълнителката на "Добре ли си" качи в официалния си Инстаграм акаунт галерия, съдържаща няколко изображения, от специалния ден. На част от тях семейството позира пред маса, отрупана с множество сладки изкушения, но най-внушителна бе 4-етажната торта, като всеки етаж от нея пресъздаваше образа на един от главните анимационни герои-кучета. Около нея, ефектно наредени във виенско колело и стъкленици, се редят различни десерти, декорирани с отпечатъци от лапи.

"Да ни е здраво и щастливо малкото голямо момче. Честит трети рожден ден, Алекс!", гласи посланието към снимките.

Разбира се, звездни пожелания не липсваха и в коментарите се включиха някои от популярните дами у нас.

"Лелелеле....уникален сладур! Да ви е жив и здрав!", написа Александра Петканова, поставяйки емотикони във формата на сърца.

"Много красив и сладък. Да ви слуша много. Хубав празник!", присъедини се Златка Райкова.

Галена и бизнесменът Галин имат дългогодишна връзка. Макар преди години да бяха взели решението да си дадат почивка един от друг, те са сочени за една от най-стабилните двойки в попфолк средите. Малко след като прецениха, че взаимоотношенията им се нуждаят от "пауза", дойде новината, че певицата е бременна със Стефан. Тази вест ги сплоти повече от всякога. През февруари 2017 г. двамата станаха родители за втори път - тогава се роди малкият им син Александър.