Доскоро погледите бяха насочени към кралската сватба на Шарлот Казираги, която каза "да" на своя любим Димитри Расам на церемония в Монако. Тържествените събития не подминаха и германския кралски двор.

Вижте снимки >>

Принц Казимир Зайн-Витгенщайн-Зайн се ожени за американския модел Алана Бунте. Сватбата се е състояла на 1 юни, но едва сега става обществено достояние. Двамата са разменили клетви в замъка Зайн в Бендорф.

В приказния за двойката ден те са преминали по улиците на малкия град под съпровода на духов оркестър и малки шафери.

Булката е избрала изчистена бяла рокля с дълги ръкави на испанския дизайнер Хорхе Акуня с дълъг дантелен воал и бляскава тиара, съчетана с изящни перлени обеци. Младоженецът пък бе с дневен костюм от три части с жълта жилетка.

За приема тя смени тоалета, като заложи на бяла асиметрична рокля с едно рамо и с един дълъг ръкав, която бе украсена с щраусови пера. Този избор чудесно подчертаваше стройната фигура на булката.

Бунте живее в Лондон, където е учила изкуство и дизайн в университета Сейнт Мартин. Двойката се запознава в британската столица преди 4 години, а през 2017 г. обявиха годежа си.

За принц Казимир това е втори брак. Преди това той бе женен за Корина Зайн-Витгенщайн до 2005 г. След това бе обвързан с известната нюйоркчанка Тинсли Мортимър от 2009 до 2010 г.