Бившата гимнастичка Мадлен Радуканова и любимият й - джудистът Божидар Темелков, са в очакване на първото си дете, което, както сами споделиха, е било планирано и желано.

"Двамата често сме си говорили, че искаме да сме млади родители. Доста бързо се случи при нас. Щастливи сме и нямаме търпение", сподели в интервю за "Преди обед" олимпийската шампионка.

Тя заяви, че е сигурна, че двамата с мъжа й ще се справят с отглеждането на дъщеричката си, още повече, че ще могат да разчитат на родителите си, когато имат нужда от допълнителна помощ.

Двамата са категорични, че момиченцето им ще се занимава със спорт, но единствено от нея ще зависи дали то ще бъде любителски или професионално.

Мадлен и Божидар разказаха, че не са се влюбили от пръв поглед, тъй като връзката им започнала дълго време след запознанството им.

"Познаваме се от много години. В началото бяхме приятели, общувахме... Започнахме да излизаме и така, от две години сме заедно", разказа златната олимпийска медалистка. Въпреки че двамата с Божидар вече са в очакване на първото си дете, сватбата за тях засега не е на дневен ред.

"Тя не иска да е бременна булка, не го искаме сега", заяви бившият джудист, който след контузия се отказа от активна спортна кариера и на този етап се изявява като треньор на деца. Мадлен на свой ред допълни, че биха се оженили може би след второто дете.