На празника на виното и любовта Ирина Флорин направи страхотен подарък на своите почитатели, излъчвайки напълно безплатно в нейния официален YouTube канал своя Любовен концерт.

Той започна в 20 ч. и бе събрал магията на 12 от най-обичаните песни на изпълнителката в нов аранжимент, сред които бяха "Вятърът спи", "Вчерашни цветя", "Очакван непознат", "По целувките", "Друга", "Заспи, сърце", "Тъмнината вътре в мен".

Изпълнението на песента "Карма", написана за Ирина Флорин от покойния фронтмен на група P.I.F. Димо Стоянов и включена в албума ѝ "Друга" от 2004 г., певицата посвети на своя приятел и колега, който през декември миналата година изгуби битката с Covid-19. Дългогодишно приятелство и идеални професионални отношения свързват Ирина Флорин и Димо Стоянов. Той е автор и на песента ѝ "Ако ти си".

Екипът, който даде всичко от себе си за чудесната инициатива на Ирина Флорин, бе в състав: Момчил Колев, Щерион Пилидов, Мартин Стоянов, Михаил Шишков, Димитър Бакърджиев, Теодора Радилова и "Quarto Quartet". Режисьори на онлайн концерта са Васил Стефанов и Стефка Николова. Той се осъществява със съдействието на Национален фонд "Култура".

Специални гости на събитието бяха Тино и VICK от "Гласът на България".

Красивата любовна музикална емоция, сътворена от Ирина Флорин, завърши с изпълнение на песента ѝ "Мога".