В последния ден на септември роден ден имаше дъщерята на попфолк певицата Глория - Симона Загорова, която стана на 23 години.

Вижте снимки >>

Симона, която върви по стъпките на майка си и също се изявява на музикалната сцена, но в различен жанр, отбеляза личния си празник в Кавала, Гърция.

Южната ни съседка е едно от любимите места на звездата от "Пайнер" и именно там тя прекара по-голямата част от лятото. Поради тази причина, няма нищо чудно в решението им да вдигнат голямо тържество край приказните заливи на Егейско море.

На празненството присъстваха много от близките и приятелите на рожденичката и родителката ѝ, сред които бяха гримьорът Мис Бони, както и Никол Тодорова - участничка от реалитито "Гласът на България", която участва в предаването, благодарение на подкрепата на Загорова.

Вижте тази публикация в Instagram.

Perfect Birthday Обичам ви!!!

Публикация, споделена от (@simonazagorova21) на

В официалната си Инстаграм страница Глория сподели снимка, на която се вижда как наследницата ѝ държи торта със запалени свещи във формата на цифри, изписващи 23.

"Пожелавай си, дерзай и сбъдвай всяко свое желание, защото съдбата обича смелите! Честит 23-ти рожден ден мила, Мони!", гласи посланието към кадъра.

Симона също качи изображения и видео клипове от вечерта, на които се вдигат наздравици, докато всички пеят "Happy Birthday", споделяйки щастието си със своите почитатели. Впечатление прави, че половинката на майка ѝ - бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитието.

"Перфектен 23-ти рожден ден", пише в социалната мрежа Загорова към колажа от селфита, на които позират двете с майка ѝ.

За повода Глория е облякла нежна рокля в прасковен цвят с презрамки през врата, докато Симона е заложила на черен тоалет. На фотографиите прави впечатление колко много си приличат двете дами.

Вижте тази публикация в Instagram.

Perfect Birthday Обичам ви!!!

Публикация, споделена от (@simonazagorova21) на