Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтън взеха със себе си специален гост, придружил ги на 75-ото издание на престижния кино фестивал във френския град Кан, а именно тяхната тримесечна дъщеря Изабела Джеймс, която бе неотлъчно до тях през цялото им пътуване. Наскоро 34-годишният модел, добил широка популярност като един от Ангелите на "Victoria"s Secrets", публикува в своя личен Инстаграм акаунт серия от снимки с отрочето им, заснети през престоя на семейството в луксозния 5-звезден комплекс "Hôtel du Cap-Eden-Roc", построен на метри от водите на Средизамно море в Атинб през 1870 г., в който са отсядали едни от най-известните представители на артистичния свят - от Пабло Пикасо до Франсис Скот Фицджералд.

Вижте снимки >>

На три от кадрите, направени в огледало в хотелската им стая, се вижда как блондинката кърми детето си, седнала на ръба на леглото, облечена в бял хавлиен халат. Едно от изображенията показва как годеникът ѝ носи наследницата им в бебешко кошче, вървейки към частния самолет, отвел ги на Лазурния бряг. По принцип, когато въпросът опре до личния им живот, популярната двойка заема отбранителна позиция, пазейки неговата неприкосновеност далеч от любопитни очи. Ето защо настоящите изображения, открехващи съвсем леко тежката завеса, спуснала се над ежедневието им, направиха силно впечатление на последователите им в мрежата.

Звездата от "Транспортер" и половинката му обявиха, че очакват още едно дете през август миналата година с фотография в социалната мрежа, на която се вижда, наедрялото коремче на красавицата. Джейсън и Роузи са заедно от 2010 г., но се сгодиха шест години след запознанството си. Те са родители на четиригодишния Джак. През 2018 година актрисата от "Трансформърс 3", на чиято снимачна площадка среща мъжа си, коментира евентуална сватба с думите:

Снимка: Официален профил в Instagram

"Очакваме с нетърпение този момент, но това не е голям приоритет за нас. Толкова сме щастливи! Мисля, че ще бъде забавно да го направим, когато бебето порасне малко, за да може и то да участва в празника", призна тя.

Британката казва, че обича многолюдните фамилии и би се радвала и тя да има пълна къща. Разликата от 20 години с прочутия актьор никога не я притеснявала.

"Никога не е било проблем! Възрастта не е нищо друго освен число!", каза тя пред "Q&A".

Попитана коя е най-любимата ѝ черта у нейния партньор, тя посочи: "Той е страхотен баща. Освен това е подкрепящ партньор, който закриля любимия си човек. Много е забавен. Но мисля, че по отношение на хумора, аз го побеждавам", казва още тя.

Снимка: Официален профил в Instagram

За разликата във височината им, хубавицата отвръща: "Определено съм по-висока от него с токчета! Изминаха 11 години откакто сме заедно, така че съм почти сигурна, той няма проблем с това и се чувства добре". Двамата се запознали на парти в Лондон и усетили мигновена химия помежду си.

На въпрос дали синът им Джак има американски акцент, Роузи отговори: "Наистина съм горда да кажа, че говори с английски акцент и има същия силен глас като Джейсън, двамата са много шумни! Той много прилича на мен, когато бях малка, но има цвета на очите на татко си".

Знаменитостите съобщиха радостната вест за раждането на момиченцето им на 8 февруари, като още тогава обявиха и името, което са избрали да му дадат. Месец по-късно те споделиха неговите първи фотографии, макар на тях да не се виждаше лицето му.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos