Малко повече от година, след като Орхан Мурад и дългогодишната му партньорка Шенай, от която има две деца, се разведоха по взаимно съгласие, както тогава самата тя изтъкна пред медиите, изпълнителят на "Хиляди слънца" отново сложи брачна халка на безименния си пръст, засвидетелствайки пред света, че сърцето му принадлежи на някого, и по-специално на Камелия Добрева. Радостната вест, че двамата са минали под венчилото, обвързвайки животите си в един, сподели лично певецът, публикувайки снимки от специалния ден, в който с избраницата му са си казали "Да".

От снимките става ясно, че вместо да вдигнат пищно тържество, както навярно биха сторили повечето от представителите на шоубизнеса у нас, залагайки на излишна показност, бащата на скандалната Сузанита е предпочел да даде своя обет на скромна церемония, далеч от нежеланите любопитни очи на онези, които нямат място на нея. На кадрите, заснети след като младоженците официално са били провъзгласени за семейство, те показват на потребителите в социалната мрежа щастието, дошло със значимото събитие.

Вижте снимки >>

На тях булката е спазила традицията, обличайки бяла рокля с деликатно V-образно деколте и къс ръкав, чийто корсет е обгърнат от дантела с нежни флорални мотиви, докато разкроената пола е обсипана с тюл. Бижутата ѝ са от злато, като тя е заложила на обеци тип "халки", а на шията си носи две колиета. От своя стана Орхан се е спрял на бяла риза, чиято яка е оставил разкопчана, която е съчетал с тъмен костюм, сакото на който се отличава шарка, близка до леопардовата.

На две от изображенията съпрузите вдигат наздравица с шампанско за бъдещето, като в същия миг показват на зрителите своите пръстени - символ на безкрайността, която по принцип всички влюбени, застанали рамо до рамо пред олтара, заричайки се да бъдат един до друг, се надяват да посрещнат заедно. Публикацията бързо събра множество харесвания и не по-малко коментари от близките и почитателите на Мурад, които го засипаха с честитки и пожелания.

Снимка: Facebook

Преди да предприемат важната стъпка в своите отношения, узаконявайки връзката си, двамата предприеха пътешествие, отвело ги в Германия, откъдето качиха в интернет поредица от снимки, показваща преживяванията им в град Щутгарт, където, наред със задължителните забележителности, които всеки един човек, озовал се там, трябва да посети, те се отбиха и до увеселителен парк. След провинция Бавария, Орхан и Камелия се отправиха към провинция Хесен, където прекараха известно време в Франкфурт на Майн, след което се върнаха обратно в родината, за да осъществят сватбата си. Според някои интернет потребители те са преминали през традициите отзад напред, започвайки с медения си месец, още преди законно да бъдат провъзгласени за мъж и жена.

Снимка: Facebook