Актрисата и певица Бела Торн, която подобно на Майли Сайръс и Деми Ловато изгря в продукции на "Дисни", отдавна показа, че е захвърлила настрани невинния си имидж.

Вижте снимки >>

Преди месец тя разкри, че е пансексуална - човек привлечен от личността и същността на околните, без значение от сексуалната им идентичност или пола.

Но това не е единственото, с което привлича всеобщото внимание. След като преди 2 месеца сама пусна в интернет пространството свои голи снимки, с цел да се отърве от изнудващ я хакер, сега Торн често споделя в социалните мрежи изображения, разкриващи повече плът.

Преди часове брюнетката отново публикува в официалната си Инстаграм страница топлес фотографии, на които едва прикрива гърдите си с ръка. Тя използва кадрите, за да илюстрира своя "поема", в която разкрива, че макар да изглежда така сякаш е приела себе си, далеч не е така и все още търси своята принадлежност.

"Какво не ми е наред? Защо винаги имам нужда от одобрението от всички, но най-вече на това от мъжете... Всички продължават да ми повтарят да стоя необвързана и сама да правя себе си щастлива. Но тези неща ми звучат така страшно. Всичко, което искам, е Него. Искам той да ме държи, да ме обича, да ми казва, че всичко е наред, да ме гледа в очите и да ме успокоява, че съм приета такава, каквато съм. Защо? Защото не мога да приема себе си. По някаква причина в съзнанието ми просто не съм достатъчно добра - за Него, за Нея или за когото и да било".

По-нататък тя откровено пише за свои стари рани, оставили своя отпечатък в нея завинаги.

"Дали е така защото бях насилвана през целия си живот. Сблъсках се секса в много млада възраст и сега това е всичко, което знам как да предложа на света... или е така, защото бях възпитана да мисля, че не съм достатъчно добра. Но няма значение какво ми се случило... Важното е какво ми се случва в момента. Не мога да обвинявам детството си, всъщност не мога да обвиня никого за нищо. Всичко, което мога да направя, е да обвинявам себе си. Обвинявам се, че не се обичам. Обвинявам се, че не се считам за привлекателна, обвинявам се, че поставям това върху раменете на всички около мен. Очаквам хората да ме обичат е достатъчно, за да заобичам себе си. Но в края на деня това никога няма да се случи. Защото единственият начин да стигнете до крайната си цел, е да се борите за нея. Трябва да нараниш този свят. Да нараняваш, обичаш, но и приемаш - на това се гради нашият емоционален свят. В момента притежавам само едно от тези неща. Можете ли да познаете кое е то? Наранена съм. В момента единствено ме боли... но не наранявам други хора, просто наранявам себе си, защото не се обичам и не се приемам".

Тя посвети думите си както на своите родители, така и на всички нейни почитатели.

Публикацията ѝ събра над 1 млн. харесвания, както и безброй коментари от хора, които подобно на нея, са попаднали в задънена улица, някъде в дълбоко в себе си.

"Ти си толкова открит, откровен и истински човек. Посланието ти ме разплака. Обичам те!", написа Парис Хилтън.

"За мен ти си достатъчно добра", коментира синът на Арнолд Шварценегер - Патрик.