Голата Бела Торн: Какво не ми е наред

Тя разкри най-голямата си болка в своя „поема“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

X

Има пиърсинг обица на носа отврат как може да има пиърсинг обица на езика отврат

Не е на езика, а на носа и са твоя радост към настоящ момент няма

Татуирана друго няма да споменавам

Ходи й ръкав, но е за филм и е просто лепенка

ГЛАВАТА! ТЯ НЕ ТИ Е НАРЕД, АМА НЕ СЕ КОРКАЙ, МНОГО СТЕ ТАКИВА!

Тя няма вина, била е сексуално малтретирана като дете! Дано успее да се справи с травмите си!

Аз съм тук за да защитя моята Бела от тъпите ненужни болни нападки от Ваша страна!

Не е наред с психиката и от снимките личи. Това направо не е тя. Да не говорим за смахнатите последни откровения, че от най-ранна възраст /откак се помни/ до 14 г. възраст е била редовно изнасилвана в дома си. Без да уточнява от кого. Бащата е загинал когато е била на 9 г., няма пастрок, но има брат и вуйчо, обаче пък по техните коментари не личи да са те, обратното, възмутени са. Тогава някой призрак ще да я е изнасилвал, затова е изкукуригала. А, и това дългогодишно изнасилване спряло, когато се сетила да си заключва вратата. Ще падна! :)

Аз съм й голяма фенка и се поразрових из нета, когато разбрах за това какво й се е случило в детството. Изнасилвана е от 6 до 14 годишна възраст. Но от кой? Иии ето и отговора, който DailyMail буквално го сервират на сребърен поднос. Родителите й, освен сестрите й Кайли и Дани и брат й Реми, те добавят/приютяват (не знам как да го определя) и едно момче на име Стефан Мускус и се отнасят с него като с втори син. Т.е. Бела живее с майка си, баща си(естествено до неговата кончина на 15.04.2007), брат си, 2-те си сестри И ей тоя изпрошляк, за който с кой акъл родителите ти ще допуснат под покрива си и да си мислиш, че това лице е добър човек. Не мисля, че е редно да бъде обиждано момичето по какъвто и да е начин. Не мисля, че някой трябва да бъде булван(от bullying). Защото за фа прави тези неща, да изглежда така, да бъде хипер сексуална - да не е правилно, но това е нейния начин.

Добре изглежда. Важното е циганските -турци -Ислямисти- наркотрафиканти да бягат далеч от нея, както и таква занимаващи се с проститутки и вдигащи шум с аларми.Ако нещо е зле с акъла, СЛЕД като направи пърите ТРИ неща, може да отиде да се лекува в психиатрия. Ама пъров да изгони ислямистите.

Деца звезди не трябва да има, особено пък в покварена среда като Холивуд! Парите и славата им няма да им купят ново детство, повече от жалко е всичко това което се случва... Дано момичето намери себе си!

Ами... носът, очите, скулите, челото... физиономията като цяло не е наред ;)

Момичето е красиво, всички които й търсите недостатъци явно имате собствени комплекси.

Поне да каже кои чичковци и лелки е забавлявала като дете.

Ами забавлявала е нас(като сме я гледали по Дисни в "Раздвижи се"), а що се отнася кой се е възползавл от нея - това е "момчето", което майка й и баща й са подслонили под покрива на своя дом. Казва се Стефан Мускус. Потърси в DailyMail и ще разбереш ;)

Имаш специалните поздрави на Брад Пит, Робин Уилямс, както и на 20 годишния Камерън Бойс и останалите.

Защо се шегувате с подобни неща?

Спокойно бе, малка си още, като станеш голяма ще почнеш да ядеш зелена салата и да пиеш човешка кръв. Всичко върви точно по план. Традиционно.

От към дупе , цици , крака е бонбонче момето . В главата , особено отвътре , не е много свет , но е пренебрежимо .

Че не знае ли? И слепецът го вижда. ГЛАВАТА не ти е наред, моме. Такива пан-незнамсикакви си ние си ги имаме с лопати да ги ринеш и не си първата.

Тази извистна ли е? За пръв път я чувам

Тя за теб няма и да чуе , не бой се !

Виждал си я 100 пъти, но е неузнаваема вече. Много погрозня, откакто изперка.

Не е "извИстна" а е известна и е участвала в "Раздвижи се" по Дисни.

Аз отворих статията само за да разбера тая девойка с какво се занимава, че се води известна.

Грозничка си падаш. Отделно ходиш с ДВА часовника и си се накичила с герданчета, гривнички, пръстенчета и връвчици като римлянска мома преди пазар за булки. Химически пилинг за заличаване на следите от тежкото акне е задължителен, но и вече рутинен. Защо още не си го направила - ти си знаеш. И, да. Не си много хубава, ама то и мъжете ти не са. Та, намери си там някой като теб с - с акне, без голямо достойнство (щото и ти нямаш много гърди). Не, че някой е виновен ама си е така, нали... Иначе какво не ти е наред - главно сипаничавата кожа. Преди да ти сложат фасети на предните зъби е трябвало да започнат от кожата.

Женската завист съчетана със злобичка е безкрайна :-)))

Момичето си има гърди, симпатично е и не виждам да има проблем с кожата и зъбите, но даже и да имаше проблем с изброените, не мисля, че би му отнело от чара. Щом съдите толкова хората, явно не можете да приемете себе си, а трябва да работите върху това. Съвсем добронамерен съвет - оценявайте повече себе си и бъдете щастлив човек ;) Ако ще ви олекне обиждайте и мен, може за кратко да ви успокои, но това няма да ви помогне в дългосрочен план - разковничето е да приемете преди всичко своята личност.

Има си хас да не е добре с гърдите, има вече няколко пластики, вкл. лицето - досега четох. Но нищо от това не може да поправи положението, момичето е за лечение.

Всичкото това нещо, побрано в ей този ненужен и отвратителен "коментар" си изповръщал/а едни пъъъъълни глупости и бълвочи...Пожелавам ти да НЕ ти се случва всичкото това нещо, през което Бела е преминала. Иди и си опечи акъла и се погледни себе си! Защото всичкото което каза ще ти се върне на ТЕБ!

Бела Торн и Зендая участваха преди няколко години в поредния "детски" сериал на Дисни "Shake it up". Зендая се е запазила някак си но Бела Торн е станала брутална наркоманка. Явно е изтрещяла терминално и не знае какво да прави със себе си. Поредната жертва на холивудската машина. Жалко за момичето.

Мише, не е наркоманка. Нормално е да се държи така СЕГА, защото във времето в което беше в Дисни, няма как да изкрещи "помогнете ми, изнасилват мее!" Няма как да стане, ако искаш да си запазиш работата, която...ами всъщност тя е докарвала парите в къщи след като татко й почива в нелеп мотоциклетен инцидент. И на всичкото отгоре да те насилва шибаното хлапе, което майка ти и баща ти са прибрали под покрива ти....Не е шега работа. И още по-лошото е, че майка ти не ти дава признаци да си свободна пред нея. Много й пука..праща насилника да я кара от точка А до точка Б та чааак до 18 годишна възраст да изчезнеш от тази къща.

"Голата Бела Торн: Какво не ми е наред" ааа, нищо, акъла само,

Аман от истерични лигли, търсещи внимание. И от кавалерчетата, дето им се връзват, че да заслужат малко внимание от жена.

Май не кисне в Лайфа всяка вечер! Кажи, ма, ау! Що не отговаряш? Ние тука се потим над проблемите ти, ти едно здрасте не каза...

тъпче с наркотици поне!

Прилича си на младо момче, има андрогенни черти на лицето, още на тая възраст не е особено запазена, нощният живот(синоним на наркотици и алкохол) си е казал думата... Нормално е да търси спасение в собствения пол на този етап, но ще й дойде акълът в главата. Макар и малко да е. пп: Я кажете някоя нейна песен, ама без да гледате в гугъл?

Песен без да гледам в гугъл...опаааа песни: Bitch I'm Bella Thorne Call it whatever Do not disturb (feat. Steve Aoki) Мога и още ;)

Ти още не знаеш яде ли ти се, еве ли ти се... Всички малко по-грубовати и мъжествени девойки, решиха, че като са се разделили с двама-трима пикльовци са обратни. Недейте така. Замествате цел с резултат. Това е логически проблем, не сексуален. Вие си искате мъж, това, че резултатът не е положителен, не значи да замените целта с жена. Може и двайсет мъже да смените и да не се заступорите - това ви прави жертви на нещастната любов. Не лезбийки.

Е, па грозна си, бе, моме...

Ее пааа тебе па кой та питаа

Проблемът ти е, че се занимаваш само със себе си - къде да си пробиеш дупка, имаш КИ още място за татуировка, котка ли си куче или тостер....нищо не се направили майка ти и баща ти от теб, те са за убиване, че са те изхабили и сега си с увредена психика.

За убиване са Да, мога да се съглася. Но защо. Ще се обоснова. Това е резултат от това, че била насилвана от много ранна детска възраст (от 6 годишна до 14+). Ааа да, това за родителите й - амии дааамм те са допуснали това да се случи КАТО са приели в дома си лице на име Стефан Мускус. Държат се с него като със свой син. През деня добре, но вечерта..хммм...вечертаа...

Всяко общество има нужда от клоуни и палячовци да го веселят. Шарени дрешки, тъпи прически, татуировки, обеци. Лошото е ако станат идоли на обществото. Палячовците, да не кажем изроди, нали, стоят някъде между ниската и горната долна класа на обществото. Ако отиват към горната средна и долната висша - има проблем в това общество. Иначе, не ти знам песните, пей си.

Като подкарат наред и нея явно я прескачат, та се чуди какво й е?

Като не върви кариерата, трябва да се свалят дрехи. Зендая ще не се съблича..защото е талантлива и ролите и са много добри.

В Америка нямате ли си невролози и психолози, че питаш където завърнеш??

Има, ама за много кинти

Напоследък всяка безработна ма дама от лекия жанр страда от ексхибиционизъм... ако не ми вярвате погледнете последните статии в Дир-а;)

Да погледнем още две статии? Имат нужда, вярно си е. Ако следи човек световните броячки като Алекса... Нещо проктът "БГ МъМъ №2" се срива тежко и безвъзвратно. Светлото бъдеще не ще биде достигнато, а славното минало няма да се върне.

да видиш, коя ще е най-голямата ти болка. Също така кучетата също имат същност и характер. Я някой пансексулист да обясни и те ли влизат в кюпа на мъже, жени, транссексуални и хермафродити, обект на похотливи щения на момата. И друго питане да питам - хермафродитите се раждат двуполови(счита се за вродено заболяване) - оттам и името, което произлиза от Хермес+Афродита. Транссексуалният/та, който си е оставил и мъжките и женските полови белези хермафродит ли е или не? Важни са тия работи, за да не обидим някой.

Ох, моля ви се - жените ви дай да родите и все едно всичко сте свършили, едно голямо чудо, направо открихте топлата вода...

недей мрънка. И без това друго няма да остане след теб. Ни къща ще построиш, ни цер за рака.

Защото със секцио не боли ли?! Или викаш, колко му е, коремна операция, само те режат, голяма работа...

Ами всичко ти е наред, та имаш време да мислиш за глупости.

на тая и трябва една гьостерица и ша спре да се лигави . не трий пак !

Спеше едновременно с Пантелей и Панчо, говедаря на селото и селския идиот.

срааааам , сраааам !

Не е спала а се ебала с тия

Вай вай вай, поредното изрОд ... пансексуална - да бе се родило нейде в африка, или саудитска араби да проповядва тези западни ценности ...

Ами познатата тема - привличаш внимание- не с талант , а с голотия. Докато приятелката ти Зендая участва в Денсинг Стар на Америка, в сериал на Дисни, сериал на Нетфлипс, филм като Големия шоумен с актьори като Зак Ерфон и Хю Джакман- ти- Белче се снимаш гола - да си припомним че и ти беше актриса от детството ни

Тези съвсем изперкаха...Постоянно гледам по тв американци да обвиняват този и онзи за насилие в детството си и как това има пречело в живота да се реализират...А ние като ядяхме шамарите за щяло и нещяло, и не сме получавали такива похвали как успяваме? Борим се с живота с зъби и нокти и успяваме, защото просто нямаме друг избор...Няма невъзможни неща стига да ги поискаш!

"Клуб 27" набира нови членове!

Халката на носа например. За "пансексуалността" да не говорим.

тая не е стока ! харабийската ви казвам . не се хващайте с нея

сичко ти е наред, споко. просто имаш кофти тату...

"тату" й е починал и човека хал хабер си няма какво се случвало с детето му. Не е знаел какво прибира под покрива си (като вземат тоя Стефан Мускус да живее с тях)

Главата, главата...

Дали и Пепа от Джебел се пита същото, докато рано- ррано ниже тютюна?

Абе, става! Гледам тея цапаници - татуировки са фейк, т'ва добре, ама тая халка на носа ... не моа да разбера, има навика да рови ли, що са ѝ я турили?

Главата .

Всичко ти е наред, просто много те сърби и трябва яко чесане!

Комплексите за малоценност се размиват с годините.

Скоро ще нагълта шепа хапчета.

а коя е тази?

Всичко й е наред на мацето. Браво

АкълО не ти е наред,само по гола п... не моЕ. Требе и влакна малце.