Дали си на 29 години или на 49 много от нас биха казали, че не е от голямо значение, важното е как се чувстваш. Е, докато някои от нас само го казват, то други директно го показват. И въпреки че в обществото е възприето, когато се омъжиш да спреш да качваш провокативни снимки, то Хайди Крум определено не се поддава на такива внушения. Това доказа самата тя, след като сподели в Инстграм поредната си секси снимка, на която позира напълно гола.

Вижте снимки>>

"Върни се в леглото, скъпи ", написа тя под знойния черно-бял кадър, на който се вижда как лежи на легло, а гърдите ѝ са притиснати.

Въпреки че съдийката от "Америка търси талант" се чувства комфортно пред камерата, тя изключи функцията за коментари на публикацията.

Както феновете ѝ знаят, това със сигурност не е първият път, в който Клум се съблича в социалните мрежи. Tя позира топлес по бикини в друга снимка, споделена в Инстаграм по-рано този месец.

Клум и съпругът й се ожениха тайно през 2019 г. Двамата се сгодиха след малко повече от година откакто се запознаха.

Преди това моделът беше омъжена за певеца Сийл от 2005 до 2012 г., преди разводът им да бъде финализиран през 2014 г. Двамата имат три деца.

Изглежда, че най-голямата дъщеря на Клум взима пример от майка си, като започва собствена кариера на модел. Наскоро тийнейджърката сподели снимка, на която е облечена в бикини Frankie's Bikini, на която изглежда като известната си майка.