Мадокс Джоли-Пит вече порасна и поема към университета. Най-големият син на Анджелина Джоли и Брад Пит ще започне да учи в Yonsei University в Сеул, Южна Корея, още в края на този месец.

Вижте снимки на Анджелина и Мадокс през годините >>

Близки на известната му майка твърдят, че тя е изключително горда от факта, че синът ѝ ще следва Биохимия.

"Той определено ще ѝ липсва много, но Мадокс е готов за тази крачка", казва източник на американската преса.

Тя обаче няма да бъде единствената, която ще тъжи, защото Мадокс е страшно близък с всичките си братя и сестри - Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Всички те се надяват, че ще имат възможността да го посетят, след като той постъпи във висшето учебно заведение.

През 2017 г. Анджелина за първи път говори публично за бъдещето на сина си. След като едва на 15-годишна възраст той стана изпълнителен продуцент на филма "Първо убиха баща ми: Една дъщеря на Камбоджа си спомня", актрисата беше попитана в интервю дали е на мнение, че той ще работи в Холивуд. Тогава тя заяви, че предвид усърдната му работа по продукцията, най-вероятно ще бъде точно така. Но днес той опроверга думите ѝ, тръгвайки по собствен път, далеч от големите киностудиа.

През 2001 г. Джоли осинови родения в Камбоджа Мадокс. Когато го взе със себе си в Америка, той бе едва на 7 месеца и макар животът му досега да е преминал основно в САЩ, той няколко пъти е посещавал родината си.