Въпреки че по света има редица места, чийто пейзаж е обхванат от истинска зимна приказка, която напълно подхожда на декември, Салма Хайек предпочете да изпрати тази необичайната година на плаж, облян от ярките лъчи на жаркото слънце. Преди ден актрисата сподели с последователите си в Инстаграм, че е изпълнена с признателност, предвид факта, че след трудните месеци, наситени с несигурност и изпитания, може да се наслади на почивка, отвела я далеч от хаоса, причинен от разразилата се в глобален мащаб пандемия.

"Последните дни на 2020-а. Никога не съм била по-благодарна, че съм здрава и така близко до природата", написа тя в социалната мрежа към галерия от 2 снимки, показващи я на екзотично крайбрежие.

Вижте снимки >>

От поста ѝ, събрал към момента над 1 милион харесвания, става ясно, че звездата от "Десперадо" не е в Калифорния, където се намира нейния дом. На изображенията брюнетката с гореща кръв за пореден път изкушава зрителите, демонстрирайки своята прекрасна фигура и женствени извивки по лилав бански костюм от две части, разкриващ пищните ѝ форми, към които никой не може да остане безразличен. Завършвайки визията си, тя се е спряла на лек плажен халат на флорални мотиви, стигащ до коленете ѝ, чиито дълги ръкави са запретнати нагоре, който е комбинирала с плетено бомбе на марката "Fedora" и чифт тъмни очила.

54-годишната мексиканка не посочва коя точно е дестинацията, на която е решила да прекара новогодишната си ваканция, но тропическото място безспорно изглежда като късче от самия рай, слязло на Земята. На фона се вижда бял хамак, завързан на две от редящите се наоколо палмови дръвчета, който предоставя чудесна гледка към безкрайния хоризонт на естествения басейн, ширнал се зад гърба на брюнетката.

Ден, преди да се отдаде на почивка, Салма показа на последователите си в социалната мрежа, че е била на гости със съпруга си на неговото семейство.

"Вечеря при свекърва ми, това винаги е грандиозно преживяване", гласи посланието ѝ към изображение, на което позира до майката на милиардера Франсоа-Анри Пино.

Очевидно холивудската знаменитост е прекарала светлите празници във Франция - родината на мъжа ѝ, тъй като преди седмица е поставила името на държава като хаштаг към друга фотография, на която се вижда маса, отрупана с френски кроасани, до запалена камина. А по-рано тя качи във виртуалното пространство снимка от разходката си в Лондон.