Буря от емоции и аплодисменти се развихри в пълната зала "Сила" в Пловдив по време на първия от поредица акустични концерти на Влади Ампов - Графа тази неделя (12 юни). Прогнозите за опасно време и силни валежи промениха първоначалните планове на организаторите и публиката събитието да се състои ден по-рано в Античен театър. Певецът и екипът му работиха по концепцията на музикалната програма повече от няколко месеца и не направиха компромис при преместването му на закрито. Модерната зала "Сила" се превърна в уютен дом за красивата музика на изпълнителя. Стилна сцена впечатли феновете още преди появата на любимата им звезда.

Снимка: Нели Куртева

Влади Ампов откри концерта сам с акустичната си китара и изпълни актуалния хит "Утре отново". Хармонията от майсторско вокално изпълнение и красив китарен звук накара публиката да притихне и това беше само началото. За първите четири изпълнения Графа редуваше китарата с пиано, докато изпълняваше емблематичти лирични песни от богатия си репертоар. Магията беше започнала да действа, когато един по един на сцената се появиха брилянтните му музиканти - Борислав Бояджиев - Борче, Александър Обретенов, Мирослав Иванов и Венци Трифонов.

Снимка: Нели Куртева

Минути след началото на концерта цялата публика в зала "Сила" вече беше на крака и така остана в продължение на близо два часа. Емоциите градираха заедно с акустичните изпълнения на "Ти грееш", "Огън", "Най-щастливият човек", "Химера", "Да", красивите интерпретации на любимите, но малко позабравени "Имаш", "Именно ти", "Слънце в очите ти", задължителните "Заедно", "Drama Queen", "Ако има рай", "Дим да ме няма" и "Моменти". През цялото време Влади Ампов поднасяше музикални изненади, коя от коя по-красиви и въздействащи. Дори най-големите му фенове, които не пропускат негов концерт, коментираха в социалните мрежи силната емоция, която новата акустична програма предизвиква.

Снимка: Нели Куртева

Отзивите след първия концерт "Утре отново" вече насочиха феновете към билетните каси в Бургас, Варна и Русе, където Графа ще пее съответно на 16 юни, 15 юли и 16 септември. От музикална компания Монте Мюзик избраха любимата локация "Кино Кабана" за представянето на новата програма в София, датата е 20 юли, а събитието вече е в продажба.