Гръм в рая: Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-често времето си разделени

След провалени бизнес сделки, публични разправии и обществения негативен отзвук, херцозите се "уморили"

Обратно в новината

Коментари - Гръм в рая: Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-често времето си разделени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Пепи, маме, това мъжете сте големи будали..."

То това беше повече от ясно, че ще се случи скоро. Вероятно до година ще си полазят по нервите и ще се разведат бурно. Златотърсачката ще се постарае да изкара колкото може повече пари от скандала и ще го изхвърли като си осигури солидна издръжка... за децата де.

Откъде ще и ги плаща Хари? Изкара 20 млн от книгата, които отдавна са профукали. Гол като пушка

Типично нарцистично поведение - "отстреля" го, след като тръгнала на лов за богат и известен мъж, похарчи му парите, изсмука всичко възможно от него - за една нощ от дълбоко неизвестна "звезда", стана разпознаваема по целия свят просто защото се загаджи с британски принц, който е внук на кралицата, син бъдещия тогава крал и брат на следващия крал, че и чичо на по-следващия. Яко го изманипулира до степен да го обърне срещу семейството му и приятелите му и след като съсипа тотално репутацията му, го захвърля, защото вече не ѝ е полезен. Сега ще заеме позицията на жертва, защото нарцисистите никога не са виновни. Ще го изкара наркоман и неуравновесен, ще му вземе децата и ще претендира за огромна издръжка. Интересно е, че е постъпила по подобен начин с първия си съпруг - използвала го е, за да пробие в киното (друг е въпросът докъде е пробила) и когато не ѝ е бил вече от полза, му е върнала простена по пощата (!!!). И още нещо интересно - преди сватбата на сукубата с Хари брат ѝ праща отворено писмо, в което предупреждава кралското семейство за каква жена ще се ожени принцът и в това писмо много точно посочва какво ще се случи, а днес то се случва. Единственото спасение за Хари е Африка. Не виждам как семейството му би го приело отново, а британският народ пък още по-малко. И наистина - зад всеки успял мъж стои една жена - защото жената може да те издигне, но може и да те унищожи. Затова, момчета, гледайте кого взимате и мислете и с горната глава.

Зад всеки успял мъж стои жена, която успшно си е разтворила краката пред друг успял мъж! А вие си лежете на тая страна рогоносци

Направи за резил цяла институция щото няква мулатка златотърсачка го празни уставно. Мъжете сме тотални чукундури. Толкова векове и не се научихме, че ако има свиня в едно семейство тя трябва да е от мъжки род. Обратното води до трагедия.

Хахахах нИ думай. Така или иначе тея охлюви не са интересни на никого. Скоро съвсем ще забравим за тях

Дреме ми.

Хари ще се усети накрая каква златотърсачка си е хванал и ще дотича при тате с подвита опашка, ама ха да видим....

И хари и баща му са наясно, че те помежду си нямат никаква кръвна връзка. Колкото повече минават годините, толкова по-осезаема и видима става разликата между хари и брат му. Видно е, че са от различни бащи. А брат му на хари е одрал кожата на баща си... Та не знам дали ще го приемат обратно с отворени обятия. Най-много да му дадат някоя къща и да го скрият от таблоидите като брата на баща му. хари се оказа една издънка в преносния и буквалния смисъл за кралското семейство.

Хари е копие на младия Чарлз, само че е риж като Спенсър. Което още повече утежнява положението - не се тръгва срещу семейството, което през целия ти живот само те е подкрепяло. Ако имаше някаква истина в твърденията на Хари, и Уилям щеше да има проблем с "институцията", а той няма. Изглежда, че Хари е наследил от майка си някаква форма на психична неуравновесеност и затова травмата му от смъртта ѝ при него остава неизлекувана. Но докато Катрин предложи на Уилям топло и задружно семейство, лукавата женица на Хари не спря да човърка раните на съпруга си и така да изкриви представата му за действителността, че да може тотално да го контролира. Защото тя не само го отдели от брат му, от братовчедите му, от Катрин (която той наричаше сестра), от баща му, от баба му и дядо му - тя го откъсна и от приятелите му. И цялата сапунка за нас публиката поне може да е урок.

Още има тука в дира снимк на Чарлз и Уилям един до друг. Нищо общо. Голата глава нс принца и косата на краля ли са прилика. И не мисли фамилията за идиоти, да не са проверили кой е син

Няма страшно за Меган! Както е написал авторът на статията - "Междувременно Меган е наела асистент, който да я "държи заета". Хари да му мисли, кой ще го държи "зает". Като свършат парите и любовта си отива! Тъжно, но истина!

Годините обаче минават и това не е в полза на меган. Нали знаеш, не е лошо да си чичка, лошото е да спиш с лелки...

Да отидат при Опра да си излеят душата.

Не се занимавайте с чужди семейства.Погледнете собствените си......

Неговото семейство са баба му и... наркотизираната му безработна майка. Ако не е баба му и двамата умират.

Уй за хари, два за меркел

За Меркел?

Mи, всеки се връща при изконните си интереси - Хари - към африканците, Меган - към милионите - и всичко си идва по местата.

Всеки има право на лош избор. Синът на коняря си избра дъщерята на камериерката

Кой дебил не е разбрал, че тия не са никакви херцози, след като се отказаха от титлите си?! Най-обикновена смрад са тия две лайна.

Споко бе злобар. Ще се пръснеш още малко

Няма кинти, няма любов.

Доде се клецат има надежда. Пишете ни кога спрат да се клецат, че да ги жалим.

Изобщо не ме интересува

Няма лошо! Важното е да има интимен контакт вечерно време, или пък сутрин (по техен избор), или и двете. Останалото са нек'ви тъпотии ;))

вълчооо , 2 пъти секс на ден правят тинейджърите и разни пристрастени , и избиващи комплекси . ако зрял мъж прави секс повече от 2 пъти на седмица , това е сигурна рецепта, че жена му ще му писне на 2-рата година . даже и 2 пъти е много. при жените се нарича нимфомания и изобщо не е смешно

ако е с различни може

Жалки хора. От най-желания ерген в света цигането го превърна в посмешище.

колко е рудно да живееш като човек... когато имаш кралски навици а камерирът ти е постоянно е покривал издънките ти;)

Тази е луда да търси друг мъж, когато има супер надарения Хари!

ццццц боже ти си светил

Съселови винаги горките се чувстват подложени на стрес и тормоз! С кухите си главици, особено провалилата се актриса Мегановица, все си мислят,че светът е създаден , за да ги обслужва

Меган е искала да опита някой и друг различен кор, затова е измислила тая постановка

Глупости. Достатъчно е стара, за да е опитала всичко преди ХРи

Ама друго си е сега - набутала се е при хайлайфа - по-богати ще са.