Дни след като стана ясно, че Григор Димитров и последната му приятелка Мадалина Геня са се разделили, българската тенис звезда публикува тайнствено послание, което според феновете е насочено именно към бившето му вече гадже.

В стори в профила си в Instagram, Гришо постна кадър на лъв със забити в гърба стрели, който е опора на жена с лък. "No money can buy loyalty" ("Парите не могат да купят лоялност"), пък е текстът, придружаващ картинката, който моментално предизвика дискусия в мрежата, че най-вероятно има общо с разлъката в отношенията между Димитров и румънската красавица.

Снимки на Григор Димитров и Мадалина Геня>>>

По всичко личи, че постът на българския тенисист е в отговор на коментар на самата Мадалина, който тя публикува малко след края на връзката им.

"Пропускането на временно забавление заради изграждане на постоянна стабилност не е загуба", сподели брюнетката с феновете си, явно визирайки отношенията си с Григор.

Загадъчният пост на Григор Димитров

Снимка: Личен профил в Instagram

Припомняме, че преди няколко дни стана ясно, че спортистът и моделката явно са сложили край на връзката си, тъй като изтриха общите си снимки в социалните мрежи. Причината за краха така и не стана ясна, макар че в публичното пространство моментално се понесоха слухове защо се е достигнало до този негативен развой в отношенията им.

Все още не е ясна причината за раздялата на Григор и Мадалина

Снимка: Официален профил в Instagram

Според една от мълвите Мадалина е хванала Григор в изневяра. Според друга клюка обаче тя е поискала голяма сума пари от хасковлията, за да прави моден бизнес. Той категорично не се съгласил и това допринесло за фаталния край на отношенията им.  

Положителното в цялата ситуация е, че, откакто стана ясно, че Григор не е обвързан, той много по-добре се представя на корта.