Казват, че любовта е способна да промени изцяло онзи човек, чието сърце е попаднало в плен на нейната власт, а съдейки по въздействието, което настоящият романс на Григор Димитров има върху него, то това е самата истина. По всичко изглежда, че макар да е едва на няколко месеца, връзката му с Мадалина Геня значително се различава от останалите преди нея.

Ако някога тенисистът бранеше границите на личното си пространство, правейки всичко по силите си, за да го защити от любопитните погледи, които по традиция следят всяка крачка на популярните личности, то сега той често им позволява да надничат в неговите предели, като дори без притеснение публично демонстрира чувствата, които изпитва към своята половинка. Точно както прави във видео, появилo се преди ден във виртуалното пространство...

Вижте снимки на двойката >>

В клипа, публикуван в една от фен страниците на спортиста в Instagram, се вижда как двамата разменят ласки в ресторант, намиращ се в Монте Карло, който са посетили заедно с техни приятели. На кадрите облечената в червена рокля с широки презрамки румънка стои плътно до носещия сива риза българин на едно от сепаретата в заведението. Тя притиска тялото си в неговото, докато той обсипва лицето ѝ с целувки, прегърнал я през раменете с една ръка.

В края на записа първата ни ракета решава да си позволи лека закачка, като пощипва устните на модела, използвайки характерните за азиатските страни клечки за хранене, които през цялото време държи между пръстите си. Действието му предизвиква не само неговата, но и нейната усмивка, а навярно и тази на цялата компания, с която са излезли.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от griglobal (@griglobal)

Доскоро влюбените бяха на почивка в слънчева Франция, откъдето актрисата, превъплътила се в младата София Лорен за филма "Домът на Gucci", сподели в социалните мрежи редица горещи изображения, показващи как се наслаждават на жаркото лято. Само че преди няколко дни ваканцията им приключи, тъй като нашенецът трябваше да се върне обратно в Монако, където всъщност живее, за да поднови тренировките си за предстоящите турнири на твърда настилка в Северна Америка.

И докато той е на корта, подготвяйки се усилено за състезанията, в които ще се включи, жената до него запълва отсъствието му, занимавайки се със социалните мрежи, като отговаря на въпроси, отправени ѝ от нейните почитатели. Едно от по-интересните запитвания, които получи, бе следното: "Кой според теб е най-привлекателният мъж на планетата?". Вместо отговор, тя публикува своя обща снимка с Димитров, отбелязвайки го на нея.

Любопитен факт е, че наскоро Григор и Мадалина оглавиха класацията за най-горещи двойки на тазгодишното лято, изготвена от италианският вестник "Corriere dello Sport". Те изпревариха дори италианските звезди Матео Беретини и Мелиса Сата, които заеха второто място в списъка. Интересно е, че и в двете двойки жените са по-големи от мъжете. Разликата във възрастта при Григор и Мадалина е 4 години, а при Беретини и Мелиса - 10.