Светлана и Християн Гущерови, които узакониха брака си преди десетина дни, отпразнуваха повода с пищна сватба. Освен това на този ден Християн празнува и рожден ден.

Вижте снимки >>

Техни приятели, присъствали на луксозното събитие, не пропуснаха да се похвалят със снимки в социалните мрежи. Сред тях са Златка Райкова, Моника Валериева, бизнесдамата Ваня Червенкова, коафьорът Ивайло Колев и др.

След като на подписването Светлана бе избрала къса булчинска рокля в бяло, за големия купон тя бе заложила на класически стил с дълъг тоалет. Роклята ѝ бе без презрамки, релефна в горната част и с дълбоко, но много тънко деколте.

Гущеров пък бе с тъмен костюм и розова вратовръзка, която отговаряше на темата на общото цветово решение на събитието.

Светлана не пропусна да поздрави съпруга си и за рождения му ден с прочувствено послание: "Всичко в тази Вселена се случва с определена цел и в определена последователност. Вървим стъпка по стъпка, покоряваме върхове, пропадаме в бездни... Всяка една минута, всеки един ден ни води към следващия, година след година сме вървели един към друг, за да се срещнем... За да бъдем днес заедно, за да бъдем едно... Защото някъде там, в дебелите вселенски архиви имената ни са записани едно до друго. Защото ти си роден, за да бъдеш днес до мен! За което ти благодаря! Бъди здрав, а аз обещавам да бъде твоето щастие! Честит Рожден ден, любов! Обичам те."