17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красавицата и звяра.

Очакваме втора серия - развода...…...

К'во е станало ?

Бог вижда всичко и ще им го върне заради демонстрираната им простотия! Селяндурщината не може да се скрие! Пак много се обичат! Ами те и с мара отварачката се обичаха! Селяни от с.Енина!

На всички,писали мнения. Голям смях пада. Наистина сте страхотни.

Не знаех , че булките правят стрийптиз на сватбата . За да ритнеш менчето едва ли е необходимо да си вдигнеш роклята дотам , че да ти се видят гащите. Е, хубави са краката на булката , но има други места и поводи да си ги показва. А всичко останало е една крещяща безвкусица и парвенющина , но това си е в тон с физиономиите на участниците в тържеството . Честито на младоженците и много гущерчета да се народят - красиви като баща си и умни като майка си !

Така се харчи откраднатото от народа , ларж за червения олигарх , но нали Костов е виновен

Грозна тлъста сланина и пластмасова куха лейка.Интересно ми е децата им как ще изглеждат.

топена сланина в пластмасова лейка. :)

ГледайтИ и завиждайтИ

Светлана обаче е доста стойна и има хубаво тяло- ще оправи гените на гущерите, ако имат деца

Ти не си виждал снимки на Светлана отпреди корекцииъе нали ? Нито е стройна нито симпатична но евала за усилията които е положила от трътла да стане секс кукла.

В глава има корекции да, но в тяло е добре.

кума и тя ли е хайлайф. и защо така сластно се хили с крис?

Тези лиготии вече ги гледахме преди две години с Отварачката.Но тогава присъстваше и дъртия гущер а сега го няма.Показателно е че този филм ще трае по-кратко от предишния.

с отварачката кво? несходство в характерите?

Голям смях падна докато четяхме коментарите. Егати веселия уикенд. Поздрави на всички коментиращи.

Готин ник!!!!

Прокоба е тънката пишка. Винаги я влече пластмасата.

А Рептилови са? Кой е Кристиян?

от една страна, е твърде карикатурно и отблъскващо за гледане, мазния безделен дебелак до напористата кокошка, която не си знае корекциите. голЕм смЕх е тъпото "посвещение" от кокошката до гущера, явно написано от друг, защото тая надали би преминала през толкова лигави запетайки, многозначителни многоточия и префърцунени думи, без да сбърка около 1001 пъти. но от друга страна-след като е повече от ясно, че дъртият гущер е част от нечовешки-крадливата БЕЗНАКАЗАНА пасмина, разкатала фамилията на цял един народ...тогава отблъскавщата и смешна карикатура на снимките се превръща в грозна и гнусна мерзост, която вони, та се не трае.

666,не знам звяр ли си,какъв си,винаги са много точни коментарите,но тези много дълги зречения , ме нервират малко.От една страна си напълно прав, но от друга младият Гущеров може би е добър млад мъж и той има право на щастие. Какво беше това с мара отварачката, как го допуснаха този брак.Въпреки че децата не слушат и всеки си поема последствията.Светлана не знам що за птица е, но предполагам добре си е опекла работата, и ще си живее много добре,в лукс и любов. За разлика от много други жени с чудесни качества, омъжили се за сульо и пульо

Още щом ги видех на фотото - тъпо нахилена платмасова туба за семенна течност и нещо средно между затлъстяла горила и 400 литров бидон , едното ми мъдо увисна две педи от досада. . Баах ти елита,.....бааах ти простотията....

Съсипах се от смях!! Уникален коментар ...Като оставиме на страна факта, че иначе гротескната картинка е и малко тъжна.

сега всички кухи лейки ще реват и ще завиждат

Срамно е този бидон да е с тази пеперудка, а тълпата да е окрадена и парите да са в баща му! Но прост народ - бедна държава!

а жабарови- кога?

Само като им видя очичките и на двамата ми се гади. Много са зле просто. Младоженецът ми е по-скоро жален нещастен и комплексиран шишко Но Светлана е още по-зле - толкова пари, хиляди корекции и пак си прилича на жаба с празен поглед. А снимките й преди корекциите са..... по-зле няма... абе проста, злобна, грозна... неочаквано добра комбинация ;)

Парите не са мазни, дебели, потни, миризливи и гнусни за проститутките.

тез пък кои са? българия се е напълнила с някакви странни особи, известни само на себе си и на журналистите

Абе за какви върхове говори тая, какви стъпки, към какво? И има си хас в изявление на някоя селянка, да не присъства "вселена", "eнергия"или поне " фъншуй". Толкова нищожни и никому ненужни същества, нямам думи.

Тая запотена свиня трябва да е в затвора, а не да се жени за тая проститутка... Повече от 3 години не им давам да изкарат. На тоя не му става, а она си го обича повече от леба

Нямаше ли да му излезе по-евтино и добра инвестиция, ако се беше оженил за надуваема кукла - много по-качествени са от булката му, а и с по-малко химия в организма. Най-важното е, че надуваемата спътница в живота никога не остарява, не протестира, отзивчива и красива 24 часа в денонощието, но най-най-важният фактор - купуват се неразпечатани в затворени пакети от магазина. Няма опасност от сифилис, гонорея и т.н. като инкубатора, който си е взел прасчо. Много хора си ги возят на предната седалка с гордост - откъдето и да го погледнеш - все файда. Пак се мина това Хриси, еййй!

... и си прибери версиите. Таткото -Добромир беше един празноглав, прост, и арогантен рабфакаджия в Икономическия институт (УНСС). За по-младите, Рабфак е начин за вкарването на "наши" момчета и момичета във университет по времето на комунизма. Рабфак беше нарицателно за простотия и селения. Та няма какво да се чудим на кича и чалгата...

Обичаш ли го? Като карикатура сте! Златке, уникална си!!!!!

Оффф,ама един елит имаме.Златки,Марийки Илиеви,Иветки Григорови ,Батинковки,Бановки изобщо все ценни и елитни и допринесли за благосъстоянието на страната ни.А тези ,които наистина допринасят-цигулари,опрени певци,диригенти,учени и мн.други ,те рядко си показват личния живот.защо ли?

Мара отварачката и това чучело сега какви са си вече сестри,, бълдъзи, първи братовчедки хахаха

Просълзих се от умиление.

И аз се трогнах до сълзи!!!!

Този след доцентка попадна на професорка. Ха честито! Следващия път - академик!

На тези години, с тези килограми, с тези денонощни софри с алкохол и "белото".... кой вдига самолета на малкото Гущерче? Една моя приятелка "психоложка на частна практика" ми е разказвала същия сценарий за сина на собственика на Софийските мелници ....няма самолет в хангара :)

и да е в хангара, кой го вижда и намира изпод талази мазна сланина булката го обработва орално, а той нея с пръсти няма друг начин Ами честити да са пък. щом така им харесва!

Гадно

Ти пък що се вълнуващ, има лекарска тайна, не се говори така.

И какво прочувствено слово за рождения му ден! Направо се замислих: Патрашкова ли и го е писала или тя имала скрит поетичен талант.....Мъка, мъка ще е, ако вселената ги раздели преди смъртта! Така де, да са здрави и щастливи много дълги години и да имат поне три деца, а после и на внуци да се радват!!!

Като копие на пеевски

На снимките се виждат само празни кошници!

И Светланка и Мара Отварачката и други от тоя калибър са за по една вечер... Разбира се след пиянски запой по мъжки. Кви сватби, кви луксове, кви пет лева... Язък им за парите на тези гущери, язък!

Гущерови с луксозна сватба навръх рождения ден на Християн (снимки) За съжаление това са "героите" на нашето време.

Три дена и три нощи сватби, после разводи

Боже, това момче само на 30, а вече с два брака и мнооого килограми!!! Това са действия на празноглава куха лейка. Ама пък като си тъп и нищо не правиш, а само лежиш и лапаш, какво може да се очаква. А и двете му съпруги са вземи едната и удари другата - кухоооо.

Време е за нова приказка - Силиконка и Банкомата..

След две години я чакаме новата Гущерова, точно като старата Гущерова да реве в Биг Брадър, как е изгонена без една стотинка в джоба от великата кумунистическа фамилия. А все по-загръгленият и червенобузест Гущеров ще дундурка някоя нова чалгаджийка на баджака си. На тая приказка финалът вече сме го виждали.

Изредени са имената на присъстващите светски личности..... Всички с голям принос към икономиката,културата,спорта...... Все хора "известни с това, че са известни" А семействата на младоженците?!

Колко ли пари е откраднал баща му... Сигурно за цяла нация...

подскажем на Християн, че го използват, Дир? Или вече е късно? Или не е наша работа?

Колко ли трябва да обичаш парите за да си легнеш с този!!!

Че кой не обича парите?! Въпросът е докъде си готов да стигнеш за да стигнеш до тях. Или както казват " простите селяни" : Да си плюеш на суратя.

Тези отстрани кумовете ли са? Ами то като гледам е ясно кой кого ще ... Не казвам нищо! Вие си го помислихте! ;)

Мда.

"Страшна" новина , покъртителни кадри - 'аде моля с това да приключи темата "БГ елит" ! Плийз!

Тази Светлана браво на нея.От грозното пате с куп изкуствени корекции и много ,много труд и амбиции стана прилична мадама,достойна за такъв богат и млад мъж. Макар и невзрачна в младите си години и обикновен произход се добра до елита на една нация.Навярно е много умна!Още веднъж Браво!

просто да сте пропуснали кавичките в началото и края на коментара си.

много ти е постна манджата

Това пълничко момченце, което е явно изключително кухо и комплексирано и за сервитьор не биха го взели. Да целува ръцете и краката на баща си, който ако не беше с парите си, малкият гущер на сто процента щеше още да е девствен, защото никоя и сопола нямаше да си хвърли върху него. И не казам това от злоба и завист, а с голяма доза тъга и тревожност, че това ни е " елита"-крадци, мутри , проститутки и тикви. Целият ни елит - политически, икономически е ей тази жалка картинка- силикон, кухота и сланина. После не се чудете защо сме отдавали летище София на концесия, защо сме подарили енергийната доминация в района на Турция, защо си даваме концесиите на златото на цена в пъти по - ниска от тази , на която африканските държави си отдават на концесия природните богатства. ей затова, защото на среща има едни кухендъри, прости, кухи и много комплексирани, които се водят елит ,а са нещо средно в еволюцията си между земноводните и чифтокопитните, без да обиждам животинките.