Принц Хари и първородният му син Арчи поздравиха британския престолонаследник Чарлз по случай 71-ия му рожден ден с непоказвана снимка.

Вижте снимките >>

На кадъра, публикуван в официалния профил на херцозите на Съсекс в Инстаграм, Хари държи Арчи в прегръдките си, а принц Чарлз гледа очарователно четвъртото си внуче.

"Честит рожден ден на Негово кралско височество принца на Уелс - сър, татко, дядо!", гласи текстът към поста, придружен с емотикон на торта.

Принц Уилям и Кейт също не пропуснаха да отбележат рождения ден на Чарлз. В официалния им профил в Инстаграм се появиха серия снимки. На първата принц Чарлз си общува с най-малкия син на семейството - принц Луи, който е в прегръдките на майка си - Кейт. На втория принц Чарлз и Уилям са на официално събитие, облечени във фракове, а на третата британският престолонаследник се смее в компанията на двамата си синове, облечени във военни униформи.

"Пожелаваме честит рожден ден на принца на Уелс", написаха херцозите на Кембридж.

В официалния профил на кралското семейство в Инстаграм също бяха публикувани поздравителни снимки - на едната принц Чарлз позира с шотландска пола, а на другата той е бебе и принц Филип го е вдигнал високо във въздуха, а в далечината се вижда и кралица Елизабет II.

Принц Чарлз посрещна 71-ия си рожден ден в Мумбай. Той ряза торта заедно с индийски ученици.