Херцозите на Съсекс публикуваха семейна картичка по повод Рождество Христово, на която позират с двете си деца, пише Би Би Си.

Кадърът запечатва Меган, която е вдигнала високо във въздуха дъщеричката си Лилибет, родена през юни, а до нея седи принц Хари, който държи двугодишният им син Арчи, на коленете си. Снимката е дело на Алекси Лубомирски и е направена в дома на Меган и Хари в Санта Барбара в Калифорния.

Картичката, на която фигурира Лилибет, е първата публично разпространена снимка на бебето. Картичката е разпратена по имейл от фондацията на Меган и Хари "Арчиуел", която те основаха миналата година. Към имейла има и текст, който гласи: "Честити празници! През 2021 г. нашата дъщеричка Лилибет дойде на този свят. Арчи ни направи "мама" и "татко", а Лили ни направи семейство".

Освен това от посланието става ясно, че двойката е направила дарения за седем базирани в САЩ организации, които помагат на семейства, преместени от Афганистан, както и на американски семейства в нужда.

Имейлът с картичката приключва с думите: "Пожелаваме ви щастлив празничен сезон и успешна Нова година, на вас и вашите семейства. Както винаги, Хари, Меган, Арчи и Лили".

Фотографът Лубомирски е с английски, полски, френски и перуански корени и е снимал Меган и Хари на годежа и на сватбата им.