Принц Хари и съпругата му - Меган Маркъл, изглеждаха спокойни и щастливи при пристигането си в Канада на Свети Валентин. Това бе първата публична поява на двойката от седмици и първата им обща снимка след оттеглянето им като старши членове на британското кралско семейство.

Вижте кадъра >>

В Деня на любовта - първи за двойката "вече на свобода", Хари и Меган се завърнаха в Канада, след като бяха посетили САЩ и по-точно кампуса на университета Станфорд в Калифорния, където се срещнаха с няколко професора във връзка с новата си благотворителна фондация.

При пристигането си Хари бе заложил на спортна визия с пуловер, поло тениска и бейзболна шапка, а Меган бе с раирана риза в бяло и сиьо, дънки и черна жилетка.

През миналата година Хари и Меган за първи път отбелязаха Деня на влюбените като съпруг и съпруга, макар че тогава прекараха повечето време разделени. Тогава Хари бе на посещение в Норвегия, а Меган бе в Обединеното кралство все още бременна със сина им Арчи. На този Свети Валентин обаче двамата бяха неразделни.

След оттеглянето си като старши членове на кралското семейство във Великобритания, Хари и Меган живеят в Канада, макар че все още не е ясно къде ще се установят за постоянно с 9-месечния си син Арчи.