Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са на последното си официално посещение във Великобритания като кралски особи. Те се присъединиха към принц Уилям и Кейт Мидълтън за ежегодното събитие Commonweatlh Service в Уестминстърското абатство.

Меган и Хари пристигнаха първи за службата с автомобил. А малко след тях с отделен автомобил пристигнаха Уилям и Кейт. За разлика от предишни години, двете двойки не бяха част от процесията на кралица Елизабет II, а бяха настанени на местата си преди тя, принц Чарлз и Камила да се появят на службата.

Вижте снимки >>

Докато Уилям и Кейт се настаняваха, Меган леко им помаха с ръка и с Хари им се усмихнаха.

Херцогинята на Съсекс бе облечена в зелена рокля на Emilia Wickstead с елегантна шапка фасинатор William Chambers. Визията ѝ бе допълнена от мини дамска чанта Gabriella Hearst.

Хари и Меган

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Херцогинята на Кеймбридж бе в дълга рокля тип палто на дизайнерката Catherine Walker & Co, съчетано с червена шапка и велурени обувки в червено на висок ток.

Уилям и Кейт

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Събирането на кралското семейство се случи за първи път от няколко месеца и те не бяха виждани заедно от събитие, проведено през Ноември миналата година.

Хари и Меган се завърнаха в Обединеното кралство миналата седмица за изпълнението на няколко кралски ангажимента преди официално да се оттеглят като старши членове на кралското семейство на 31 март.

Кралица Елизабет II поиска Хари и Меган да присъстват на Commonweatlh Service, тъй като те ще останат президент и вицепрезидент на тръста към инициативата, която има за цел да поощрява и подпомага млади лидери по целия свят.