Хауи Мандел го играе "Купидон".

Съдията от "Америка търси талант" реши да се пошегува със своята колежка София Вергара, като заяви пред аудиторията на шоуто - и пред още милиони последователи, които го следят онлайн, че е свободна. "София отново е на пазара", каза той.

Актрисата, позната ни най-вече с участието си в "Модерно семейство", се раздели миналия месец с Джо Манганиело след седем години брак. След като новината се разпространи, мнозина подкрепиха колумбийката за решението й да остане сама. "Не се съмнявам, че ако тя пожелае да има връзка, ще го направи", заяви Джули Боуен пред "E!News" за бившата си колежка. Тя обаче уточни, че номинираната за "Златен глобус" със сигурност няма нужда от мъж в живота си.

София оправда думите й, качвайки сексапилнo "стори" в Инстаграм, а текстът гласеше следното: "Ето така изглеждат самотните (и горещи) жени".

Въпреки че звездата все още не е говорила публично за раздялата си, тя и Манганиело направиха съвместно изявление пред "Page Six" през юли. "Взехме трудното решение да се разведем", казаха тогава двамата. "Учтиво молим за уважение на личния ни живот, докато навлизаме в нов етап от живота си."

Снимка: Amy Sussman/Getty Images

Вергара започна да се среща с него през 2014 г.