Актьорите София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след седем години брак. Двойката съобщи новината в общо изявление.

"Взехме трудното решение да се разведем. От името на двама души, които се обичат и се ценят много, учтиво ви молим да зачитате личния ни живот в този период, в който се опитваме да управляваме новия етап в живота си", пише в съобщението на вече бившите съпрузи.

Близки до двойката, която сключи брак през 2015 г. във Флорида, споделят, че различията в характерите им стои в основата на тяхното постепенно отдалечаване един от друг.

"Джо е като едно голямо дете, обича да се бори, да играе видео игри, да гледа филми за супергерои, да ходи на концерти, голям фен е на NFL. Просто винаги гони забавлението и да си изкарва добре. В началото това много привлече София към него, която му е абсолютна противоположност. Тя също обича да се забавлява, но по по-луксозен начин - да пътува, да ходи на пищни вечери. Харесва й да е знаменитост и всички блага, които идват от това", споделя приятел на двойката.

"София има силен характер и много лесно се ядосва за глупости, докато Джо предпочита да остави нещата да отминат. В началото те не забелязваха тези си различия, но постепенно истинските им същности се проявиха и това започна да ги дразни, заради което все по-често предпочитаха да работят, отколкото да прекарват времето си заедно. В един момент осъзнаха, че се чувства по-добре и са по-спокойни, когато са далече един от друг", ракриват още близки до София и Джо.

Феновете на двойката се усъмниха, че има разрив във взаимоотношенията им, след като преди дни Джо публикува доста семпло пожелание за 51-ия рожден ден на съпругата си. "Честит рожден ден, София", беше единственото, което актьорът написа и това предизвика много въпроси и притеснителни коментари от страна на почитателите му дали всичко е наред с брака му. Не остана незабелязано и че Вергара не отговори на пожеланието му. Освен това наскоро самата тя постна снимка от почивката си в Капри, на която се забелязва липсата на сватбената й халка.