Mеждународната суперзвезда Степан Хаусер представя динамичния си нов сингъл и музикален видеоклип "Let's Get Loud", най-новата песен от предстоящия му солов албум "THE PLAYER", който ще излезе на 16 септември. Подобно на последните му песни "Livin' La Vida Loca" и "Quizás, Quizás, Quizás" с участието на известната американска цигуларка Каролайн Кембъл, новото парче е пълно с енергия и майсторско звучене от царя на виолончелото. Това е вълнуващ прочит на денс химна на Дженифър Лопес със звучни клаксони и хипнотични мелодии.

"Тази песен е изпълнена с толкова дух - с онази типична латино страст. Включихме много класически елементи, които няма да намерите в оригиналната версия", казва музикантът, познат като HAUSER.

"THE PLAYER", който се отличава с акомпанимент от Чешкия национален симфоничен оркестър, дирижиран от Steven Mercurio, умело съчетава съвременните хитове с вечни класики в обичайния стил на HAUSER. В новата си колекция той отдава почит към стария Холивуд и класически рокендрол величия като Елвис Пресли и Дийн Марин, които са вдъхновили голяма част от новия му стил.

След невероятния 10-годишен период като част от "2CELLOS", музикантът започва нова ера като солов артист. Чрез тавата си той предстои да донесе нова вълна музика за виолончело на феновете си навсякъде по света, използвайки своите новаторски музикални умения и неустоима харизма.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Успехът на HAUSER се простира далеч отвъд неговата всеотдайна фен база и милионите му последователи в социалните медии. С повече от три милиарда аудио и видео стрийма, хърватският музикант е истински феномен, който притежава способността да обединява и вдъхновява поколения любители на музиката.

"Виолончелото има универсален език, който всеки може да разбере. Искам да създавам музика, която събира хората, за да отпразнуваме свойството й да ни зарежда с живот", споделя изпълнителят.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс