Днешната дата определено е специална за Хайди Клум и съпруга ѝ Том Каулиц, защото преди точно една година влюбената двойка вдигна пищна сватбена церемония, състояла се на борда на яхта край италианския остров Капри, по време която двамата официално си казаха "Да" пред очите на своите близки и приятели.

Днес, 12 месеца по-късно, супермоделът и музикантът празнуват своята първа годишнина като семейство, а по всичко личи, че с времето чувствата им един към друг стават все по-силни.

Вижте снимки >>

За това свидетелстват думите на блондинката, които тя написа към кадър от деня на тяхното бракосъчетание, появил се в нейния Инстаграм акаунт преди часове.

"Том, всеки ден се влюбвам в теб наново. Днес празнувам нашата любов, в която потъват и се губят всички противоречия на живота", гласи трогателното ѝ послание.

Скоро след това тя сподели със своите 7.5 милиона последователи в социалната мрежа романтичната атмосфера, с която е започнал техния ден. Клум качи изображение, разкриващо как Каулиц я дарява с нежна целувка по бузата, а зад тях се вижда палатка, чийто вход е украсен с множество рози, в която ще пренощуват на екзотичното място, на което в момента се намират заедно с техни приятели.

Дестинацията обаче остава загадка, понеже Хайди не е отбелязала местоположението си, но на фотографиите присъстват редица тропически дървета и други растения.

Манекенката разкри на феновете си, че за личния им празник е направена и красива торта, която пресъздава бракосъчетанието им на кораба, носещ името "Кристина O" - в миналото е принадлежал на Аристотел Онасис. Десертът е изработен във формата на плавателния съд и върху него са поставени захарни фигури по подобие на младоженците и децата на Хайди.

"Една година. Честита годишнина!", е написано върху изделието.

Първоначално съпрузите се венчаха през февруари м.г., като в продължение на 5 месеца пазиха събитието в тайна. По-късно обаче те взеха решението да минат повторно под венчилото, за да направят хората, заемащи важно място в сърцата им, съпричастни към щастието си. След дълго планиране, за тях Менделсон звуча на същата яхтата, на която е бил организиран сватбеният прием на Джаки Кенеди и магната Онанис, както този на принцеса Грейс и принц Рене Монакски.