Фактът, че вече е омъжена, не възпира красивата Хайди Клум да продължава да радва своите почитатели, разкривайки плътта си. Все пак съпругът ѝ - Том Каулиц, би трябвало да е наясно, че партньорката му е една от жените, определяни като еталон на сексапила. Още в миналото извивките на топмоделът многократно са разпалвали страстите на господата, а тя никога не се е притеснявала да ги показва.

Вижте кадъра >>

Дори сега - на 46 години, блондинката изглежда страхотно и не спира да го демонстрира. Тя привлича към себе си както светлините на прожекторите, така и погледите на мъжете, които трудно откъсват очи от нея.

В последно време графикът на Клум е изпълнен със снимките на предаването "Queen of Drags", в което участва. Ето защо не е никак чудно, че предвид натоварената си програма, тя е решила да се отдаде на отдих със своя любим. Наред с работните ангажименти, обаче, Хайди за сетен път захвърли и задръжките си.

Преди броени часове тя сподели в своя официален Инстаграм акаунт поредния провокативен кадър от почивката си. На него хубавицата позира в гръб - седнала в края на леглото и пуснала хавлиената си кърпа до завивките, оставайки чисто гола.

"Добро утро от някъде другаде", гласи посланието на изображението, към което е добавила и емотикон във формата на сърце.

Не става ясно къде се намират съпрузите, но на фона се вижда, че мистериозното място разполага с градина и басейн. Някои от последователите ѝ в социалната мрежа предполагат, че те са се усамотили на остров, далеч от суетата на шоубизнеса.

Колкото до мнението на Каулиц за горещите фотографии на половинката му - очевидно той е толкова горд с нея, че няма нищо против от време на време тя да се съблича пред обектива, предвид, че най-вероятно именно той е човекът, който е направил снимката.