"Пропуснах повече от 9000 стрелби в своята кариера. Изгубих близо 300 мача. 26 пъти трябваше да спечеля мача с решаваща точка и се провалих. Провалях се отново и отново в живота. И точно затова успях."

- Майкъл Джордан

Някои хора вярват, че успехът се дължи на много упорита работа. Други смятат, че в уравнението трябва да се добави и известна доза късмет. За да успееш, трябва и талант, ще кажат трети. Има и такива, които ще се завъртят три пъти около себе си и задължително ще се поколебаят дали да излязат от вкъщи в петък, 13-и. Ние не сме от тях.

Тази година 13-и ноември, макар и не петък, бе много късметлийска дата. Само за няколко часа, едни от най-успешните и популярни мъже в България се качиха на една и съща сцена, за да споделят собствените си възгледи и истории за успеха. Кръстихме събитието "He's The Man!" и разговорите с нашите гости наистина доказха, че всеки един от тях е "Човекът". В професионалната си сфера, в личния си живот, в разбирането си за света. 

Вижте снимки от събитието "He's The Man!" >>

Разговорите с Юлиан Вергов, Ники Станоев, Денислав Коджабашев, Насимо, Светослав Иванов, доц. д-р Станимир Сираков, Филип Захариев, Иво Христов и Стойчо Младенов бяха от онези, които се случват само в късния следобед. Тогава, когато се оставяш на залязващото слънце и се потапяш във вълнуваща история. А нашите звездни джентълменти имаха истории за няколко различни свята. Имат и още много, и ще ни ги разкажат - някога, някъде, надяваме се. Благодарим им сърдечно, че за няколко часа, пропътувайки през техните съдби, си тръгнахме вдъхновени. "He's The Man!" ни научи, че дори ледът да е тънък, продължаваме да вървим. Дори върхът да е твърде високо, не спираме да го изкачваме. И независимо дали вярваме, че успехът се дължи на воля, късмет, малко инат или подходящо стечение на обстоятелствата, когато го гоним с чисто сърце и добри намерения - ще го настигнем. Дори ако се налага да изчакаме 15-20 години, както каза снощи световно известният графити артист Насимо.

Какво още ни разказаха едни от най-успешните и интересни мъже у нас - вижте във видеото.

Събитието "He's The Man", организирано от dir.bg, се проведе на 13-и ноември в клуб "City Stage", с подкрепата на "Дънди Прешъс Металс", А1 и "Филип Морис България". Партньори на събитието бяха и Chivas Regal, Nescafe Dolce Gusto, DEVIN и витамини ALIVE. Благодарим сърдечно на всички участници и обещаваме, че отново ще ви попитаме "Кой е твоят човек?"