Вижте снимките на тази жена и кажете дали е възможно тя да е на 50 години. Всъщност почти на 51, тъй като обаятелната Хелена Кристенсен навършва точно толкова на 25 декември тази година. Да, както сигурно много от вас ще си помислят, тя е истински коледен подарък за този свят. Та, малко преди навършването на 51 години, Хелена изгрява на корицата на Issue Magazine, а фотосесията, която заснема за изданието, е направо спираща дъха.

Вижте кадрите >>

Хелена е направо умопомрачителна в черна мини-рокля с корсет и чорапогащник с ефектни орнаменти, докато косата ѝ е високо вдигната, а зелените ѝ очи те улучват право в сърцето.

На друга снимка за списанието моделката е облечена само с елек в златисто и черно. Публикувайки кадъра в своя Инстаграм профил, Хелена е написала:

"Едва се сдържам!", пояснявайки, че става дума за новия декемврийски брой на списанието.

Оказва се, че Кристенсен все още притежава онзи чар и магическо въздействие пред камерата цели 30 години след като стана известна на модния подиум.

И една добра новина за всичките ѝ фенове, защото Хелена се пошегува:

"Предполагам, че все още ще се снимам като модел и на 80 години."

Тя е един от първите ангели на Victoria's Secret и една от "Великолепната седморка" заедно с други известни модели, като Клаудия Шифър, Наоми Кембъл и Синди Крауфорд.