Красавецът Хенри Кавил разкри, че очаква първото си дете от приятелката си Натали Вискузо.

40-годишната звезда потвърди радостната новина в интервю пред Access Hollywood, по време на премиерата на The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

"Много съм развълнуван. Натали и аз сме много, много развълнувани", заяви той пред изданието.

Кавил и неговата 34-годишна приятелка са заедно вече почти три години, като звездата от "Лигата на справедливостта"" официализира връзката им в Instagram през 2021 г. с кадър, на който двамата играят шах.

Влюбените направиха и своя публичен дебют, позирайки на червения килим на премиерата на лентата Enola Holmes 2 през 2022 г.

През 2017 г. запитан от британското издание на Men's Health какво е отношението му към бащинството, той заяви: "Ако някога имам деца, искам да бъда бащата, който тича след тях".

Хенри и Натали

Снимка: Getty images

"Дори сега малко закъснявам. Искам да бъда във форма и да съм здрав баща, а не да куцукам след тях и да си казвам: "Добре, просто ще си поема глътка въздух".

Изпълнителната директорка Натали работи в телевизията, но за кратко опита от живота пред камерата като участник в хита на MTV My Super Sweet 16.

Бащата на Натали, Майкъл, е бивш собственик на нощен клуб, което допринесе за появата й в телевизионния формат.

Сега изпълнителната директорка обича да се мотае сред красивата природа, която обгражда новия й дом, заедно с любимия си Хенри и двете им кучета.